AcasăNewsSejururi in statiuni balneare la preturi acceptabile

Sejururi in statiuni balneare la preturi acceptabile

La Olanesti va puteti face cure pentru probleme legate de stomac, ficat, rinich

Din 16 septembrie pana pe 10 decembrie, in numeroase statiuni balneare din Romania se vor desfasura programe de tratament la preturi accesibile.

La Olanesti va puteti face cure pentru probleme legate de stomac, ficat, rinich

Este vorba de programele „O saptamana de refacere in statiunile balneare” , „Wellness Balnear Romania 2012” si „Decada Balneara 2012”.

O saptamana de refacere

In statiunea Saturn sunt tratate persoanele cu reumatism inflamator

Programul este destinat atat mentinerii si refacerii starii de sanatate intr-un cadru natural adecvat, cu factori naturali de cura, cat si celor care vor sa scape de stresul cotidian sau sa cunoasca noi locuri si traditii.

La Covasna sunt tratate cu succes afectiunile cardiovasculare

Potrivit precizarilor Perfect Tour, varianta cu mic dejun include: sase nopti de cazare cu mic dejun, doua proceduri/zi si o consultatie medicala la sosire, pe baza recomandarii medicale.  Tarifele pentru un loc in camera dubla sunt urmatoarele:

–         la hotel de doua stele: 330 lei/persoana ,

–         la hotel de trei stele: 360 lei/persoana.

Varianta cu demipensiune are urmatoarele servicii incluse: sase nopti de cazare cu demipensiune, doua proceduri/zi si o consultatie medicala la sosire, pe baza recomandarii medicale. Tarifele pentru un loc in camera dubla sunt urmatoarele:

–         la hotel de doua stele: 470 lei/ persoana,

–         la hotel de trei stele: 540 lei/ persoana.

Important! La sosirea in statiune, turistii trebuie sa se prezinte obligatoriu cu:

–          trimiterea in dublu exemplar de la medicul de familie,

–         adeverinta de salariat, cupon de pensie sau adeverinta de elev, de la caz la caz,

–         copie de pe buletinul de identitate sau certificatul de nastere.

Wellness Balnear Romania 2012

Programul poate fi accesat de catre toate categoriile de clienti care doresc sa-si imbunatateasca tonusul. Cei care doresc sa acceseze programul o pot face in perioada 16 septembrie – 10 decembrie 2012.  Serviciile oferite sunt urmatoarele: trei nopti de cazare, doua zile demi-pensiune, o masa festiva, acces la piscine/sauna/sala de sport, doua proceduri tip wellness, un masaj sau o sedinta de intretinere faciala/cosmetica. Aceste servicii sunt orientative, iar tarifele sunt  urmatoarele:

–         la hotel de trei stele: 625 lei/persoana,

–         la hotel de patru stele: 650 lei/persoana.

Pentru a beneficia de serviciile de tratament este necesara o recomandare de la medicul de familie/specialist si dovada platii asigurarilor de sanatate sau copie de pe talonul de pensie.

Decada Balneara 2012

Programul este destinat ingrijirii si refacerii sanatatii si cuprinde pachete de servicii de cazare, masa si tratament la hoteluri de doua si trei stele, pentru noua nopti, doritorii putand multiplica numarul pachetelor, in functie de necesitati. Concret, serviciile includ, pe langa cele noua nopti de cazare,  si pensiune completa pe durata sejurului, tratament – minimum sapte zile, cu cate doua proceduri/zi si o consultatie medicala la inceputul sejurului.  Tarifele sunt urmatoarele

–         la hotel de doua stele: 710 lei/persoana ,

–         la hotel de trei stele: 830 lei/persoana.

Turistii trebuie sa aiba asupra lor talonul de pensie sau adeverinta de plata la zi a contributiilor pentru asigurarile de sanatate.

Statiuni participante la programe

Statiunile in care se deruleaza programele metionate sunt urmatoarele: Amara, Vatra Dornei, Baile Olanesti, Baile Tusnad, Baile Herculane, Baile Felix, Covasna, Sangeorz Bai, Buzias, Pucioasa, Saturn, Eforie Nord,  Stana de Vale, Lacul Sarat, Slanic Moldiva, Moneasa, Turda. Transportul se asigura individual, de catre fiecare turist in parte.

author avatar
Arpad Dobre
920 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger