AcasăNewsSejururi ieftine in pensiuni prin Programul „Vacante la tara”

Sejururi ieftine in pensiuni prin Programul „Vacante la tara”

Pensiunile din zona Bran-Moeciu participa la Programul „Vacante la tara”

De astazi si pana pe 15 iunie 2013 se va desfasura cea de-a XXI-a editie a Programului Special „Vacante la tara”. Cei care vor sa petreaca sejururi in mijlocul naturii, in aer curat, departe de zgomotul oraselor, vor plati doar 150 de lei pe o cazare pentru sase zile.

Pensiunile din zona Bran-Moeciu participa la Programul „Vacante la tara”

In premiera, acest program incepe mai devreme cu doua saptamani, inainte de Sarbatorile de Paste. „Vacante la tara” este initiat si organizat de Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural – ANTREC Romania si se adreseaza tuturor categoriilor de turisti. Acestia vor avea posibilitatea sa descopere viata satului, traditiile locurilor respective, ospitalitatea proprie pensiunilor agroturistice. Doritorii vor fi serviti cu bucate traditionale, specifice zonei pe care o vor alege pentru o vacanta la tara.

Costuri

Pachetul de cazare ofera sejururi de cinci nopti/ sase zile la:

– pensiuni de 2 margarete, la pretul de 150 lei/ persoana,

– pensiuni de 3 si 4 margarete, la pretul de 195 lei/ persoana,

In acest tarif sunt incluse cinci nopti cazare in camera dubla, prima noapte de cazare incepand duminica. Sejurul se va incheia in ziua de vineri. Fiecare pensiune participanta in acest program va oferi micul dejun din partea casei. ANTREC precizeaza ca tarifele mentionate nu se vor aplica in perioada Sarbatorilor Pascale – 29 aprilie 2013– 7 mai 2013, cand cazarea va fi mai scumpa.

Filiale ANTREC participante

Filialele ANTREC participante, in prima faza, la acest program sunt: Arges, Alba, Brasov, Buzau, Cluj, Constanta, Covasna, Gorj, Maramures, Neamt, Sibiu. De asemenea, pentru cei care doresc conditii deosebite, exista si pensiuni de cinci margarete in judetul Brasov, care ofera turistilor pachetul de cinci nopti de cazare in camera dubla, cu mic dejun inclus, la tariful de 250 lei/ persoana. Informatiile cuprinzand o lista a judetelor –gazda, precum si alte filiale ANTREC si pensiuni participante ce se vor afilia pe parcurs, pot fi accesate de ce interesati pe: www.antrec.ro si www.vacantelatara.ro.

author avatar
Arpad Dobre
1.013 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger