AcasăNewsSeism in America

Seism in America

S-a cutremurat pamantul dincolo de Ocean. Seismul a avut magnitudinea 5.6 pe scara Richter, conform specialistilor de la USGS, Institutul american de Geologie.

Aceeasi sursa mentioneaza ca miscarea telurica s-a produs in cursul diminetii de sambata, ora locala, la o adancime de aproximativ 6 kilometri, seismul avand epicentrul in apropierea comitatului Pawnee, din statul Oklahoma.

Conform CNN, cutremurul s-a simtit la nivelul altor sase state americane, printre ele Kansas, Texas si Missouri. Pana la momentul de fata nu au fost date publicitatii informatii in privinta unor eventuale victime, dar se pare ca ar exista pagube materiale, insa nesemnificative.

Cutremurul care s-a produs in SUA vine la nici doua saptamani de cand Italia a fost zguduita de un cutremur de 6 grade pe Richter, care, urmare a faptului ca a fost unul de suprafata, a dus la daramarea foarte multor cladiri, sute de oameni fiind prinsi sub daramaturi si pierzandu-si vietile. Printre victimele miscarii telurice s-au numarat si mai multi romani, 11 dintre ei figurand pe lista celor decedati.

184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger