AcasăNewsSeif cu 500.000 de euro, furat dintr-un apartament. Hoții au acționat ca-n...

Seif cu 500.000 de euro, furat dintr-un apartament. Hoții au acționat ca-n filme

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Oamenii legii din Capitală au făcut, marți, mai multe percheziții în județul Dâmbovița. E vorba de un dosar în care se fac cercetări pentru furt calificat, după ce un seif în care se afla aproape o jumătate de milion de euro a fost sustras dintr-un apartament din sectorul 6.

Din câte a anunțat în 11 aprilie Poliția Capitalei, politiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigații Criminale au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, în județul Dâmbovița.

În fapt, la data de 3 noiembrie 2022, polițiștii Secției 25 au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns într-un apartament, din Sectorul 6, de unde ar fi sustras un seif ce conținea aproximativ 500.000 de euro”, au anunțat reprezentanții Poliția Capitalei, marți, într-un comunicat.

Perchezițiile, urmate de audieri

Perchezițiile vor fi urmate de audieri. Doi suspecți urmează să dea explicații în fața anchetatorilor. „În urma perchezițiilor au fost identificate 2 persoane bănuite de săvârșirea faptei, urmând ca acestea să fie conduse la audieri în vederea dispunerii măsurilor legale”, conform aceleiași surse.

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.Poliția Capitalei a mai precizat că „acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române”.

author avatar
Andrei Coman
744 afisari

2 COMENTARII

  1. CUM ATI NUMARAT CEI 500DE MII FARA SA VEDETI SEIFUL????AVETI O BABA VANGA LA CRIMINALISTICA???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger