AcasăNewsSeful statului si-a vizitat nepotelul, la maternitate. Basescu: Se simte perfect

Seful statului si-a vizitat nepotelul, la maternitate. Basescu: Se simte perfect

Foarte incantat ca are un nepotel, mandrul bunic Traian Basescu a fost, sambata dimineata, la maternitatea Spitalului Filantropia din Bucuresti, pentru a-o vizita pe fiica sa cea mare, Ioana, dar si pe baiatelul pe care aceasta l-a adus pe lume cu doar o zi in urma.

Basescu a venit la unitatea medicala alaturi de sotia sa, Maria. Dupa ce l-a vazut pe cel mic, presedintele a povestit ca nepotelul mananca bine si le-a aratat jurnalistilor o poza facuta cu telefonul sau, pe care a anuntat ca nu o va posta pe Facebook, asa cum s-a intamplat vineri, cand pe contul lui Traian Basescu de pe reteaua de socializare amintita au fost urcate patru instantanee cu bebelusul. „Se simte perfect. (…) E sanatos”, a anuntat seful statului, marturisind ca l-a tinut in brate pe micutul pe care parintii au ales sa-l numeasca Radu.

Ar mai fi de spus ca Radu Basescu Pricop a venit pe lume la un an si doua luni dupa ce matusa sa, Elena, a adus pe lume o fetita, pe Sofia Anais, prima nepotica a sefului statului. Mezina presedintelui este din nou insarcinata, urmand sa aduca pe lume cel de-al treilea nepot al lui Traian Basescu la inceputul anului urmator.

143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger