AcasăNewsSeful statului, absent de la Ziua Marinei. La Constanta s-a strigat "Jos...

Seful statului, absent de la Ziua Marinei. La Constanta s-a strigat „Jos Basescu!”

Absent in 2009 si huiduit in 2010, presedintele Traian Basescu a ales sa nu participe in acest an la Constanta la sarbatorirea  Zilei Marinei. Chiar si in absenta presedintelui, la eveniment a avut loc un incident, mai multi oameni scandand „Jos Basescu”.

Presedintele a transmis, luni, un mesaj cu prilejul sarbatorii Adormirii Maicii Domnului, prin care ureaza „La multi ani! ” celor care isi serbeaza ziua numelui, adresand totodata multumiri tuturor acelora care isi desfasoara activitatea in slujba Fortelor Navale Romane.

„Cu ocazia sarbatorii «Adormirea Maicii Domnului», doresc sa transmit tuturor cetatenilor romani care isi serbeaza astazi ziua numelui urarile mele de bine, multa sanatate si impliniri alaturi de cei dragi”, se arata in mesajul sefului statului, potrivit site-ului Administratiei Prezidentiale.

Era de asteptat ca presedintele Traian Basescu sa lipseasca astazi de la evinementele organizate la Constanta de Ziua Marinei. Recent, el a declaratca B1TV  ca nu se fereste de multime: ” Atata timp cat stiu reactia, nu ai unde sa te duci. Inseamna ca ai provoca. E o chestiune de bun simt”.

Chiar si in absenta presedintelui, la eveniment a avut loc un incident, mai multi oameni scandand „Jos Basescu„. In incident au fost implicati fostul lider al minerilor Miron Cozma si un lider al revolutionarilor constanteni, cei doi fiind indepartati de jandarmi de pe faleza Cazinoului din Constanta.

In timpul discursului sustinut de ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, liderul revolutionarilor a avut nevoie de ingrijiri medicale. A fost luat de o ambulanta si transportat la spital, potrivit Mediafax.

Un incident similar a avut loc cu o zi in urma, cand ceremonialul de depuneri de coroane organizat de Fortele Navale cu ocazia Zilei Marinei a fost perturbat de reprezentantii revolutionarilor, care, suparati ca nu au fost inclusi in program, au aruncat in mare coroana ce urma sa fie depusa la Monumentul „Crucea Marinarilor” din Constanta.

Scandal la Ziua Marinei: Miron Cozma, lozinci si certuri cu jandarmii

206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger