AcasăNewsȘeful SRI, chemat în Parlament! Eduard Hellvig trebuie să dea explicații cu...

Șeful SRI, chemat în Parlament! Eduard Hellvig trebuie să dea explicații cu privire la situația din Ucraina

SRIȘeful SRI, chemat în Parlament! Eduard Hellvig trebuie să dea explicații cu privire la situația din Ucraina

Șeful SRI, Eduard Hellvig, este chemat, marți, în Parlament să dea explicații cu privire la situația critică din Ucraina. Iar discuțiile la nivel înalt probabil vor continua în decursul acestei zile.

Hellvig este invitat să participe la ședința Comisiei parlamentare comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI, de la ora 13.30.

Șeful SRI va discuta cu parlamentarii din această comisie despre evoluţiile actuale de securitate la graniţa Ucrainei şi asupra aspectelor de interes pentru România dar și de situaţia de securitate din zona extinsă a Mării Negre şi de pe Flancul Estic al NATO.

Șeful SRI, Eduard Hellvig, chemat în Parlament

Potrivit unui comunicat transmis săptămâna trecută Agerpres, parlamentarii din comisie au decis să invite conducerea SRI pentru a fi informaţi cu privire la evoluţiile actuale de securitate la graniţa Ucrainei şi asupra aspectelor de interes pentru România.

„Am trimis o invitaţie conducerii Serviciului Român de Informaţii să participe la şedinţa comisiei noastre de săptămâna viitoare. Parlamentarii din comisie doresc să fie informaţi cu privire la situaţia din proximitatea Ucrainei şi din zonă. Au avut întâlniri pe problematica ucraineană şi Comisiile de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională ale Senatului şi Camerei Deputaţilor cu ministrul Apărării. În fiecare zi, apar noi situaţii şi fiecare dintre parlamentarii din comisia noastră are întrebări pentru conducerea SRI”, declara senatorul Cristian Chirteş.

author avatar
Andreea Vlad
518 afisari

8 COMENTARII

  1. e rezolvat totul anul asta.
    12 miliarde pentru pensii speciale si 400 milioane pentru spitalul sri.
    daca pleaca pe front bravii luptatori si se intorc raniti sau invalizi au unde sa se trateze si de ce pensii sa beneficieze.

  2. @ Dacă și comisiile de anchetă ale parlamentului și Emilia Șercan l-au verificat pe Eduard Helvig dacă ar fi plagiat, în lucrările proprii și scrierie de ziarist, fapte ce ar putea favoriza invazia Ucrainei de către Rusia, la convocarea lui Helvig în parlamentul de la București,conform legii acțiunii și reacțiunii și a constatărilor enunțate de doamna Elena Udrea despre obținerea de fenomene importante în alte părți ale lumii prin provocarea de evenimente puțin importante de către politicienii de la București, ?

  3. & Deci, și dacă parlamentul de la București ține cu rușii și încearcă să favorizeze invadarea Ucrainei de către ruși prin convocarea lui Helvig la parlamentul de la București, ?

  4. @ Observați și faptul că mass-media pentru care a lucrat Helvig și pe la care probabil că mai „acționează” ,a anunțat acțiuni ale rușilor în Ucraina după convocarea lui Helvig la parlamentul de la București, ?

  5. Ce sa faca directorul SRI, oricare ar fi el ?! Aceste ,,explicatii” pot fi date in CSAT, prin informare de catre structurile de securitate nationala, in principal SIE, SRI si Directia de Informatii din MApN. Deciziile sunt ale politicienilor.

  6. & Helvig, fi-r-ai al dracu să fii , ai plagiat, că au anunțat ăștia „invadarea” Ucrainei de către ruși când te-au convocat la parlament, după ce „se țin” occidentalii de ruși de vreo două luni să intre în Ucraina, că probabil nu mai funcționează nici „tranzacțiile” cu armament, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger