AcasăNewsSeful sectei “Cercul”, un escroc vizitat de “cehovi”

Seful sectei “Cercul”, un escroc vizitat de “cehovi”

Un nou guru de tip MISA si-a facut de cap prin judetul Mures. Liderul gruparii “Cercul” le spune adeptilor ca e vizitat de entitati superioare, un soi de ingeri, numiti cehovi. Probabil auzise ceva despre dramaturgul rus A.P.Cehov…

Sebastian Apostolache

Sebastian Apostolache, Sebi pentru apropiati, este un fel de Gregorian Bivolaru, si el zis Grig pentru apropiati, numai cu mintea mai putin mobilata. Daca Grig te integra in absolut prin tantra yoga, astalalt amesteca crestinismul cu tot soiul de balbaieli mistico-pagane condimentate cu oleaca de masturbare fortata sau alte astfel de abuzuri sexuale. Una-peste alta, implinit sexual nu puteai fi decat daca Sebi iti era stapan. Desigur, preferatele lui erau studentele cu familii la tara si cat mai sarace, dar nu se dadea in loc nici de la minore. Una dintre abuzatele sexual din grup avea numai 11 ani cand propria mama a introdus-o direct in spiritualitatea nemasurata a lui Sebi. Sebi care era des vizitat de entitati nemaivatzute si nemaiauzite numite “cehovi”. Daca n-ar fi devarat de trist, ai putea crede ca  vreo comedie din seria “BD in actiune”.

Mama racolatoare

Scriam mai sus despre copila de 11 ani care a fost obligata sa faca sex cu adeptii sectei „Cercul”, avea acordul mamei. Mama fetei, Anna Nusa Kelemen, zisa Nusi, este cea care racola victime. Ca angajata a Universitatii de Arte din Targu Mures, femeia avea contact cu numeroase studente. Fetele sarace, vulnerabile, provenite din familii instabile erau tinta perfecta. Au intrat rapid in grupare, cu promisiunea ca se vor purifica spiritual. Li se inocula ideea ca daca se roaga mai mult, vor gasi implinirea sexuala.

Guru Sebi poftea la copile

„Inculpatul Apostolache Sebastian a profitat raportat la discernamantul sau diminuat, de putina experienta de viata a acesteia (asa cum rezulta din declaratiile persoanelor vatamate acesta era deja in casa sfanta , la varsta de 11-12 ani) precum si de labilitatea ei emotional afectiva, reusind sa-i inoculeze acesteia ideea ca, prin intretinerea de relatii sexuale cu el, in calitatea sa de maestru spiritual avea posibilitatea sa progreseze spiritual, ajungand sa fie perceput ca o divinitate, nu numai de catre minora, ci de catre toate persoanele vatamate”, spun procurorii DIICOT.

Masturbare si rugaciune

Fetele erau aduse in comuna Eremitu, unde era „casa sfanta” si erau convinse sa se angajeze ca actrite, iar cu banii castigati sa sustina secta. „Tinerele erau puse sa citeasca Biblia, scrierile acesteia fiind interpretate intr-un mod unic de catre Nusa, si zilnic, la ora 12 noaptea, acestea trebuiau sa aprinda o lumanare alba in fata careia sa spuna de 3 ori „Tatal Nostru”, dezbracate complet , dupa care trebuiau sa se masturbeze pentru a avea orgasm”, se arata in documentul citat. Persoanele racolate erau obligate sa rupa legaturile cu familia si sa se izoleze. Tipic.

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.205 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger