AcasăNewsȘeful Protecției Consumatorilor, reacție de ultim moment în scandalul „azilelor groazei”: „Nesimțirea...

Șeful Protecției Consumatorilor, reacție de ultim moment în scandalul „azilelor groazei”: „Nesimțirea în astfel de situații ar trebui condamnată penal!”

sursa foto: Facebook/Horia Constantinescu

De zile întregi se discută constant în spațiul public despre situația căminelor de bătrâni, după controalele derulate de autorități ca urmare a apariției scandalului ajuns să fie cunoscut drept „azilele groazei”.

Șeful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a transmis un mesaj cu referire la acest subiect, oprindu-se inclusiv asupra celor care au rude în azile de bătrâni.

Citiți și: Bătrânii dintr-un azil de la Târgu-Jiu, salvaţi din CALVAR! Căminul nu avea autorizaţie

UPDATE: Au căzut primele „capete” importante în cazul „azilelor groazei”. Şeful Poliţiei Voluntari s-a pensionat

Operaţia reuşită, pacientul mort! S-au trezit şi autorităţile noastre: 11 azile de bătrâni închise și 25 suspendate

Horia Constantinescu: Știți ce este cel mai cutremurător?

Sper ca această săptămână de lucru alături de alte autorități să fie o lecție pentru fiecare dintre acestea inclusiv a noastră!

Primul episod al azilelor groazei a continuat în ultimele zile scoțând la iveală un întreg serial cutremurător.

Dar știți ce este cel mai cutremurător?

Unii dintre aparținătorii celor cazați s-au descotorosit de ei refuzând și să îi ia acasă pentru câteva zile până ce respectiva structură sau o alta să le fie pusă la dispoziție curată și renovată.

Această situație mă face să mă întreb dacă nu cumva pe acești pretinși oameni i-a părăsit și Dumnezeu?!”, a scris, între altele, Horia Constantinescu, pe pagina sa de Facebook, într-un mesaj transmis joi dimineață.

Șeful ANPC a continuat prin a menționa că se aștepta ca, după ce s-a anunțat public faptul că se vor face controale în aceste centre, cei care dețin astfel de spații să reacționeze în ideea de a începe acțiuni de curățenie în incinta căminelor în care sunt găzduite persoane.

Mă așteptam ca după mesajul public legat de acțiunile de control ce vor începe cei mai mulți dintre deținătorii unor astfel de spații să se apuce de curățenie și zugrăveală.

Nesimțirea în astfel de situații ar trebui condamnată penal!”, a adăugat Horia Constantinescu.

author avatar
Andrei Coman
158 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger