AcasăNewsSeful Politiei Rutiere, schimbat din functie

Seful Politiei Rutiere, schimbat din functie

Seful Politiei Rutiere, Lucian Dinita, a fost schimbat din functie. Potrivit uneir decizii luate de ministrul MAI, Dinita a fost destituii incepand cu 30 aprilie.

Lucian Dinita se afla la sefia Directiei Rutiere a Inspectoratului General al Politiei Romane din februarie 2009.

„Prin dispozitie a inspectorului general al Politiei Romane, cu data de 30 aprilie a.c., comisar-sef de politie Dinita Lucian a fost eliberat din functia de director al Directiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane. Cu aceeasi data, comisarul-sef de politie va indeplini atributiile functiei de adjunct al sefului Brigazii Rutiere din cadrul Politiei Capitalei”, se arata intr-un comunicat emis de Politia Romana.

Inca de la inceputul lunii apriliel, Lucian Dinita, Costin Tatuc, seful Politiei Autostrazi, Carol Varna, si Paul Toma, tot de la Directia Rutiera, sunt cercetati prealabil, din dispozitia sefului Politiei Romane, Petre Toba. Este vorba de cazului ofiterului cercetat penal dupa ce a fost prins cu permis de conducere fals.

„Inspectorul general (Petre Toba – n.r.) a dispus declansarea procedurii de cercetare prealabila fata de patru ofiteri cu functii de conducere din cadrul Directiei Rutiere, in vederea stabilirii existentei sau inexistentei abaterilor disciplinare de: comportarea necorespunzatoare, in serviciu, familie sau in societate, care aduce atingere onoarei, probitatii profesionale a politistului sau prestigiului institutiei, fata de un ofiter de politie, precum si a celei de neglijenta manifestata in indeplinirea indatoririlor de serviciu sau a dispozitiilor primite de la sefii ierarhici sau de la autoritatile anume abilitate de lege, fata de toti patru”, a precizat atunci Politia Romana, potrivit realitatea.net.

author avatar
Andra Nesu
1.219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger