AcasăNewsSeful Politiei Romane, Petre Toba, chemat la DNA in cazul Nastase ...

Seful Politiei Romane, Petre Toba, chemat la DNA in cazul Nastase

Seful Politiei Romaniei, Petre Toba, a fost chemat, marti, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA). Si seful Politiei Capitalei, dar si adjuncti ai acestuia au fost convocati la audieri de procurori in cazul Adrian Nastase.

Petre Toba

Pe langa sefului Politiei Romaniei, Petre Toba, si seful Politiei Capitalei, Lucian Guran, dar si adjunctii sefului Politiei Capitalei, Gheorghe Dumitru si Nicolae Marinescu, au fost audiati de procurorii DNA in cazul fostului premier Adrian Nastase, conform RealitateaTV.

Tot marti, procurorii DNA au anuntat ca s-a inceput urmarirea penala fata de trei ofiteri de politie si fata de dr. Serban Bradisteanu. “Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au inceput urmarirea penala fata de trei ofiteri de politie si fata de un medic, in sarcina carora s-a retinut infractiunea de favorizare a infractorului savarsita in legatura directa cu fapte de coruptie. Faptele care fac obiectul dosarului penal constituit se refera la ingreunarea executarii pedepsei aplicate de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie fostului prim ministru Adrian Nastase”, se arata intr-un comunicat al DNA.

La sediul DNA s-au prezentat marti atat medicul Serban Bradisteanu, cat si Ioan Lascar, cei doi facand parte din echipa care l-a operat pe Adrian Nastase. Adrian Nastase s-a impuscat in gat, miercuri noapte, dupa ce a fost condamnat la doi ani cu executare in dosarul “Trofeul Calitatii”. Dupa ce a incercat sa se sinucida, Nastase a fost dus cu o ambulanta la Spitalul Floreasca, unde, joi dimineata, a fost supus unei interventii chirurgicale. In prezent, Adrian Nastase este internat la acelasi spital.

author avatar
eNational
397 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger