AcasăNewsSeful Politiei Romane, intalnire cu premierul Tudose la Palatul Victoria

Seful Politiei Romane, intalnire cu premierul Tudose la Palatul Victoria

Tudose, miscare de forta

La o zi de cand Carmen Dan, ministrul de Interne, anuntase ca i-a propus prim-ministrului Tudose schimbarea din functie a primului om din Politia Romana si ca ar avea deja un nume de succesor, in persoana lui Catalin Ionita, Bogdan Despescu s-a prezentat miercuri dimineata la sediul Guvernului.

Bogdan Despescu

Discutiile dintre seful Guvernului si cel al IGPR au durat mai putin de o ora si s-au incheiat cu putine minte inainte de ora 11, cand Despescu a parasit Palatul Victoria. Concret, premierul si-a dorit sa afle si punctul de vedere al sefului Politiei Romane in cazul de fata, dupa iesirea publica a ministrului de Interne, pe subiectul agentului acuzat de agresiune sexuala.

Se asteapta acum ca Mihai Tudose sa isi faca publica decizia in acest caz. Asadar, ramane de vazut daca premierul va accepta sau nu varianta propusa de ministrul de Interne, pe fondul scandalului izbucnit in urma cazului politistului acuzat de molestarea a doi copii, intr-un bloc din cartierul Drumul Tabarei, episod ce a avut loc saptamana trecuta.

author avatar
Cristina Stefan
219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger