AcasăNewsȘeful Poliției Române, despre prinderea ucigașului din Timiș: „Avea pistolul la brâu”

Șeful Poliției Române, despre prinderea ucigașului din Timiș: „Avea pistolul la brâu”

Șeful Poliției Române, Ioan Buda, a declarat, după capturarea lui Ionel Marcel Lepa – ucigașul polițistului Cristian Amariei – că meritul pentru prinderea infractorului le aparține colegilor săi.

Șeful IGPR a dat detalii despre prinderea criminalului

Ioan Buda a mai dezvăluit că urmăritul avea pistolul „la brâu” atunci când a fost prins și arestat, însă nu a mai opus rezistență. „Am promis că ies şi discut cu dumneavoastră pentru că am avut cu colegii de studiat mai multe piste, am desfăşurat mai multe activităţi complexe. (…) Nu a opus rezistenţă. Avea şi pistolul şi mai avea şi cartuşele la el. Da, avea pistolul la brâu şi avea borseta langa el… Să lămurim o problemă. Discutăm de modul de organizare a misiunii defectuos. Eu mă refer strict la organizarea misiunii, nu la intervenţie, iar meritul este al colegilor pentru rezultatele care s-au obţinut. După cercetarea la faţa locului veţi primi toate detaliile”, a declarat şeful Poliţiei Române, chestorul Ioan Buda.

Şeful Poliţiei Române a sosit în Timiş luni seara şi s-a oprit direct la Recaş, acolo unde a fost constituit un centru de comandă pentru prinderea criminalului, la sediul Poliţiei Recaş.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
417 afisari

2 COMENTARII

  1. Remarcați și faptul că nu se precizează și dacă avea permis de portarmă, pentru arma ce se zice că ar fi fost folosită de persoana acuzată ?

  2. Am zis. Daca nu esti in stare sa combati interlopii atunci o sa ai de a face cu mafia. E mafia nu prea mai ai cum sa o combati.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger