AcasăNewsSeful Politiei Capitalei, schimbat din functie in urma atacului armat de la...

Seful Politiei Capitalei, schimbat din functie in urma atacului armat de la coaforul din Dorobanti

Vasile Viorel (foto: buzznews.ro)

UPDATE Comisarul-sef Gheorghe Dumitru a fost desemnat sa preia temporar conducerea Politiei Capitalei. „Prin ordin al ministrului Administratie si Internelor, Gabriel Berca, a fost dispusa, incepand cu data de astazi, 7 martie a..c., incetarea imputernicirii in functia de director general al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, a chestorului de politie Vasile Viorel. Continuitatea este asigurata de catre directorul general adjunct al unitatii, comisar sef de politie Dumitru Gheorghe”, se arata intr-un comunicat de presa emis de Ministerul Administratiei si Internelor.

Seful Politiei Capitalei, chestorul Viorel Vasile, a fost schimbat miercuri din functie de catre ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca.

Vasile Viorel (foto: buzznews.ro)

Seful Politiei Capitalei, chestorul Viorel Vasile, a fost schimbat din functie la ordinul ministrului de Interne, Gabriel Berca, in urma anchetei privind atacul armat de la coaforul din zona Dorobanti din Capitala, potrivit mediafax. Este vorba de ancheta in care mai multi politisti de la Sectia 14 sunt cercetati disciplinar pentru ca nu ar fi solutionat cu rapiditate plangerea facuta de sotia lui Gheorghe Vladan, barbatul care a impuscat mortal doua femei si a ranit alte sase persoane.

Pe 1 martie, Florina Vladan, sotia agresorului, a facut o plangere la Sectia 14 Politie din Capitala, spunand ca este amenintata de barbat si ca acesta are o arma. Mai mult, comportamentul agresiv al lui Vladan ar fi fost reclamat si de catre cativa vecini ai acestuia.

Agentul Gheorghe Vladan a tras, luni dupa-amiaza, cu un pistol in interioul coaforului in care lucra sotia sa, omorand-o pe ea si pe o colega si ranind alte sase persoane. Autorului atacului armat de la salonul de cosmetica a fost arestat preventiv, marti seara, pe o perioada 29 de zile, pentru omor calificat si deosebit de grav si de tentativa de omor.

230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger