AcasăNewsUPDATE Seful Politiei Capitalei, Lucian Guran, schimbat din functie

UPDATE Seful Politiei Capitalei, Lucian Guran, schimbat din functie

Lucian Guran

Chestorul Lucian Guran, seful Politiei Capitalei, a fost schimbat din functie. In locul sau a fost numit Cornel Ciocoiu.

Lucian Guran

Guran va fi inlocuit in fruntea Politiei Capitalei de comisarul sef Cornel Ciocoiu, director adjunct al Directiei de Ordine Publica, potrivit rtv.net.

„Prin ordin al ministrului Administratiei si Internelor, Ioan Rus, incepand cu data de astazi, 31 iulie a.c., chestorul principal de politie Lucian Florin Guran a fost imputernicit sa indeplineasca atributiile functiei de director general adjunct al Directiei Generale Management Operational din cadrul M.A.I. Incepand cu aceeasi data, comisar sef de politie Cornel Gabriel Ciocoiu a fost imputernicit sa indeplineasca atributiile functiei de director general al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti„, se arata intr-un comunicat al Ministerului Administratiei si Internelor (MAI).

Chestorul principal Lucian Guran se afla la sefia Politiei Capitalei din luna martie a acestui an. Guran a mai ocupat aceasta functie anterior.

691 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger