AcasăNewsSeful Politiei Capitalei a fost schimbat

Seful Politiei Capitalei a fost schimbat

Dupa cum National anunta, „puciul” chestorului sofer Marius Voicu de a ramane la butoanele politiei a esuat, iar chestorul Ioan Buda, seful IGPR, a reusit ceea ce nimeni nu mai credea: ejectarea lui din sistem!

Locul lui Voicu va fi preluat de catre Ciprian Miron, caruia ii expira imputernicirea ca adjunct la sefia IGPR.

National dezvaluia inca din 28 august – cititi amanunte aici: „Macelul Chestorilor”: Voicu, paradit de Buda!

Vom reveni!

author avatar
Catalin Tache
6.581 afisari

6 COMENTARII

  1. Nu este „ejectat” din sistem in acest moment…..este pus la dispozitie….tot va lua un salar baban ! Depinde de ce este acuzat….sunt f curios !
    Nh m as mira ca si acest „dinozaur” sa revina in forta peste cateva luni !!!!

  2. Foarte greu sa scapi de un fost sofer, sau o fosta secretara, astia sunt detinatorii secretelor…un profesionist, cu scoala si experienta poate gresi, ca munceste si e imposibil sa nu atinga vreun calcai mai sensibilos si e lesne de inlaturat, dar, astia, izmenarii sistemelor nu sunt usor de „ejectat”, vor ramane vesnic atarnatori de sistem, ca asta e apogeul vietii si „carierei”…Si daca-l treci in rezerva, face el vreun sindicat, vreun partid de rezervisti, il recupereaza un partid, il poti regasi pe la vreo ambasada, ori la o banca prietenoasa, careia i-a incredintat ceva contracte, dar, ramane aproape de sistem si-si va „vinde” experienta pe bani buni…

    • Alesi cu atentie, altfel nu sunt slugi! Daca sunt mai destepti nu raspund comenzilor… Asta poate emigra in Austria!

  3. A distrus mult.A demolat.A condus discretionar după ureche. Relatia sa cu dl Tobă si sistemul i-au oferit protecție maximă.MAI și IGPR au pus se pare piciorul în prag.

  4. Mie nu-mi pare rău decât după domnul Ciocan și domnul Goarna săracii ca atâta trage la televizor.

  5. În noiembrie 2017, când a avut loc concursul unde a luat nota cinci, Miron a stat la umbra altui șef numit tot cu împuternicire, comisarul șef Constantin Ilea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger