AcasăNewsSeful PNL: Solicitam abrogarea de urgenta a OUG 114

Seful PNL: Solicitam abrogarea de urgenta a OUG 114

Ludovic Orban a cerut in prima faza convocarea de urgenta a unei sesiuni extraordinare a Parlamentului in privinta recursului compensatoriu. Apoi, a cerut abrogarea OUG 114.

Amintind, intre altele, ca PNL s-a adresat institutiei conduse de catre Victor Ciorbea, care „Avocat al Poporului nici nici pana astazi nu ne-a dat in raspuns, refuzand sa atace la CCR Ordonanta 114”, liderul PNL a cerut abrogarea OUG adoptate de Guvern pe 21 decembrie anul trecut.

Este vorba despre OUG privind masuri fiscale inclusiv asa-numita „taxa pe lacomie”. „Solicitam abrogarea de urgenta a OUG 114 si consideram ca in cadrul sesiunii extraordinare, pe langa dezbaterea, modificarea de urgenta sau abrogarea legii privind recursul compensator este necesara adoptarea de urgenta a unei legi de respingere a OUG 114”, a transmis, in cursul acestei dupa-amieze, presedintele Partidului National Liberal.

Ludovic Orban a invocat, totodata, urmatoarele aspecte, aratand cu degetul in directia actualei echipe guvernamentale: „companiile din energie au pierdut aproape 10 procente din valoarea lor de pe bursa. La marea majoritate a acestor companii, actionarul majoritar e statul. Mai bine zis statul roman a pierdut de pe urma deciziilor tembele ale Guvernului. Pierzand statul, evident ca pierde fiecare cetatean”.

250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger