AcasăNewsSeful Oracle a dat 40 de milioane de dolari pentru doi copaci

Seful Oracle a dat 40 de milioane de dolari pentru doi copaci

Larry Ellison a vrut priveliste spre golful din San Francisco, dar doi copaci i-o obstructionau. Asa ca a cumparat casa vecinului.

Acum, Larry Ellison are vedere spre golf din salonul proaspetei achizitii, de 40 de milioane de dolari

Disputa nu s-a rezolvat chiar asa simplu cum pare. Intai, miliardarul Larry Ellison, seful de la Oracle, s-a certat ani de zile cu vecinii din pricina copacilor care il impiedicau sa aiba o priveliste clara asupra golfului. Ellison, al cincilea cel mai bogat om din lume, a vrut chiar sa dea in judecata cuplul in curtea caruia se aflau copacii, dar legile din San Francisco protejeaza natura. Apoi a oferit, in doua randuri, 15 milioane de dolari sa cumpere proprietatea cu pricina, care avea 22 de dormitoare, dar nici un garaj. A fost refuzat. Casa fusese construita in 1916 de filantropul Dodie Rosenkrans, cunoscut pentru extravagantele sale, asa ca facea mai mult decat 15 milioane de dolari. Intr-o noapte, doi lucratori au fost prinsi tocmai cand voiau sa taie cei doi copaci si scandalul statea sa dea in clocot.

Pana la urma, Ellison a scos din buzunar 40 de milioane de dolari pentru o casa pe care nu o voia, doar ca sa aiba priveliste libera spre golf!

 

 

author avatar
Adina Mutar
275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger