AcasăNewsSeful mascatilor din Vrancea, disparut in Siret. Se presupune ca barbatul a...

Seful mascatilor din Vrancea, disparut in Siret. Se presupune ca barbatul a murit!

sursa foto: jurnaldevrancea.ro

Tomita Lazar, seful mascatilor din Vrancea, a disparut, duminica dupa-amiaza, in apele Siretului, iar autoritatile locale presupun ca barbatul a murit.

sursa foto: jurnaldevrancea.ro

Tomita Lazar era comisar sef si ocupa functia de Sef Serviciu pentru actiuni speciale din cadrul IPJ Vrancea. Barbatul a petrecut dupa-amiaza de duminica la o serbare campeneasca, alaturi de rude si de mai multi prieteni.

In zona balastierei de la Biliesti, mai multi participanti la petrecere au vrut sa se racoreasca si au sarit in apele Siretului, desi zona este considerata a fi una periculoasa.

Conform jurnaldevrancea.ro, la un moment dat, fiica cea mica a barbatului, care nu stia sa inoate foarte bine, s-a pierdut cu firea si a inceput sa tipe ca se ineaca.

Barbatul a apucat-o de brate si a reusit sa o azvarle pe mal, salvandu-i viata. In schimb, curentii puternici l-au tras pe el la fundul apelor. Luat de ape, trupul lui Tomita Lazar a mai fost zarit doar pentru o secunda la suprafata.

De duminica dupa-amiaza, autoritatile locale cauta in continuu trupul victimei, deocamdata fara succes. Se presupune deja ca barbatul a murit, desi s-a apelat inclusiv la ajutorul unui elicopter in interventie.

author avatar
Cristi Ionita
337 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger