AcasăNewsSeful Loteriei, schimbat la cateva zile de la numire

Seful Loteriei, schimbat la cateva zile de la numire

Abia ce apucasera angajatii sa se obisnuiasca, in mod firesc, cu ideea ca Loteria Romana are un director nou, ca acesta din urma a si fost schimbat.

UPDATE: Danut Sporea preia, interimar, prima functie in cadrul companiei, au transmis reprezentantii Loteriei Romane.
„In sedinta din data de 21.08.2017 Consiliul de Administratie al C.N. „Loteria Romana” S.A. a hotarat revocarea domnului Mihai Paduraru din functia de director general al companiei. Incepand cu data de 21.08.2017, domnul Danut Sporea va asigura interimatul functiei de director general al C.N. „Loteria Romana” S.A. pana la numirea de catre membrii Consiliului de Administratie a directorului general si incheierea contractului de mandat”, precizeaza oficialii companiei.

––––-

Numit in aceasta postura pe 10 august, Mihai Paduraru a fost inlocuit din functia de director interimar al Loteriei. O hotarare in acest sens a fost luata de Consiliul de Administratie al Companiei.

Paduraru ii succede lui Marius Pantea, revocat din functia de sef al Loteriei la finele lui iulie, la doar cateva luni de cand detinea prerogativele de lider al companiei.

Ar mai fi de mentionat faptul ca schimbarea la varful Loteriei a ajuns la urechile opiniei publice la cateva ore dupa ce s-a aflat despre faptul ca directorul Tarom a ales sa renunte la aceasta functie, dupa ce deunazi se anuntasera verificari, de care urmeaza sa se ocupe Corpul de Control al premierului.

265 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger