AcasăNewsSeful Fiscului din Valcea face combinatii pe bani publici cu firma fiului...

Seful Fiscului din Valcea face combinatii pe bani publici cu firma fiului

Seful „etern” al Directiei Generale a Finantelor Publice Valcea este acuzat de coruptie, dupa ce a oferit mai multe contracte unei firme care era dirijata de fiul sau, comisar in cadrul aceleiasi institutii.

Gheorghe Gogarnoiu

Gheorghe Gogarnoiu este acuzat de Agentia Nationala de Integritate de comiterea infractiunilor de conflict de interese si de coruptie.

Conform inspectorilor ANI, Gogarnoiu, in calitate de Director Executiv in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Valcea, a semnat si aprobat 11 contracte si acte aditionale (avand ca obiect achizitii de autoturisme si servicii intretinere parc auto) intre Directia Generala a Finantelor Publice Valcea si SC AUTOSERVIL SA, firma la care fiul directorului, Denis Mugurel Gogarnoiu, era actionar. Astfel, Gogarnoiu jr. a  incasat 136.871 lei, adica aproximativ 30.000 de euro. O nimica toata, daca tinem cont de faptul ca juniorul detine mai multe afaceri profitabile si imobile de sute de mii de euro.

Fiul, si afacerist, si comisar

In mod ciudat, inspectorii ANI nu l-au anchetat si pe  fiul directorului. Acesta nu este doar un simplu afacerist cu tata la Fisc, ci este comisar in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Valcea. Conform unui document intrat in posesia „National”, Denis Mugurel Gogarnoiu a primit gradul de comisar clasa I grad superior  in iulie 2011, cand a obtinut 73,33 puncte la interviu. Culmea, „omul legii” care ii vaneaza pe datornici si pe cei certati cu legea nu a depus nici pana azi declaratiile de avere si de interese.

author avatar
Narcis Voica
2.165 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Sateliții kamikaze

Rusia a pornit războiul împotriva Ucrainei în 24 februarie 2022. Tot atunci Rusia a început o operațiune spațială:  a efectuat o serie de lansări...

Bursa Română de Zvonuri, Bârfe și Voturi (BRZBV)

Duduie BRZBV. Traderii vând și cumpără acțiuni exact ca în piețele săptămânale înainte de închidere când marfa veștejită este prezentată ca ofertă imbatabilă înainte...