AcasăNewsSeful fermierilor din Romania, retinut

Seful fermierilor din Romania, retinut

Presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR), Laurentiu Baciu, a fost retinut, urmand sa fie prezentat judecatorilor pentru un mandat de arestare de 30 de zile.

Pe 28 martie, politistii au facut mai multe perchezitii. Anchetatorii verificau cum au fost cheltuiti banii din LAPAR. Mai multe persoane au sustinut ca din banii Asociatiei ar lipsi aproximativ un milion de lei. Totodata, cei care au facut denuntul spuneau ca Laurentiun Baciu ar fi cheltuit banii pe ceasuri, haine scumpe si calatorii cu iubita. Este vorba de un dosar penal care vizeaza savarsirea infractiunii de delapidare. Laurentiu Baciu a precizat in ziua perchezitiilor ca la LAPAR cotizeaza fermieri din 32 de judete, iar cea mai mica cotizatie anuala este de 1.000 de lei, iar cea mai mare de 30.000 de lei. Intrebat cine a lansat banuiala ca lipsesc bani, el a raspuns ca „a venit o informatie cum ca ”cel care avea delegatie cu banca si cu contabilitatea si-ar fi insusit niste bani”, fiind vorba despre directorul executiv. Chestionat de ziaristi despre disparitia sumei, Baciu a negat vehement. „Nu am absolut nicio implicare”. Mai mult, acesta a mai spus ca politia nu l-a chemat sa faca precizari cu privire la aceste perchezitii. Acum, insa, l-au chemat si l-au si retinut.

author avatar
Ramona Feraru
380 afisari

1 COMENTARIU

  1. ”…iar cea mai mică, iar cea mai mare… ”. Bravo, Ramonica! Uite o variantă de formulare: cea mai mică fiind…X iar cea mai mare Y. Capisci?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger