AcasăNewsSeful extremistilor britanici nu vrea vecini romani

Seful extremistilor britanici nu vrea vecini romani

Farage e ingrijorat de emigrantii romani

Liderul partidului nationalist britanic UKIP, Nigel Farage, a dezvaluit la un post de radio londonez ca nu vrea sa aiba vecini romani.

Farage e ingrijorat de emigrantii romani

Liderul UKIP a invocat in sprijinul afirmatiilor sale statisticile privind infractiunile comise de romani.”Am fost intrebat daca as fi ingrijorat in cazul in care un grup de romani s-ar muta langa mine. Daca traiesti in Londra cred ca ai fi ingrijorat”, a declarat liderul UKIP. Cand jurnalistul James O’Brien l-a intrebat care ar fi diferenta intre romanii care s-ar muta langa el si germani, referindu-se la faptul ca sotia lui Nigel Farage este cetatean german, acesta a raspuns: „Stiti diferenta”.

In replica, secretarul de stat in Ministerul Muncii, Codrin Scutaru, a spus ca declaratiile politicianului britanic sunt “triste si reflecta un spirit retrograd”. Potrivit lui Scutaru, Nigel Farage „trebuie sa inteleaga ca daca nu vrea vecini romani, nu vrea sa fie european”. Secretarul de stat a mai precizat ca, ” in Anglia, romanii nu sunt cersetori, ci sunt o resursa serioasa pentru economia britanica”.

author avatar
Catalin Dumitrescu
109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger