AcasăNewsSeful DNA, protejat de „Mafia legumelor”!

Seful DNA, protejat de „Mafia legumelor”!

Daniel Morar s-a pus la adapost

Considerat „inamicul public numarul unu” mai de toti liderii politici si aflat pe ultima suta de metri a mandatului, Daniel Morar pare sa fi reusit totusi sa se puna la adapost de orice eventuala „vendetta” a dusmanilor sai.

Daniel Morar s-a pus la adapost

Si asta pentru ca, din informatiile intrate in posesia noastra, seful DNA a lucrat intens la un megadosar in care sunt implicati mai toti potentatii zilei, indiferent de culoarea politica.

Monitorizarea miliardarului Ioan Niculae a dus la zeci de alte piste

Practic, dupa cum sustin sursele noastre, Morar a instrumentat increngatura mafiota din jurul complexelor angro de legume si fructe din Voluntari, unde functioneaza de ani buni cea mai productiva „fabrica de bani” din Romania.

Dintre sute de dosare…

Complexele en–gross de fructe si legume, adevarate paradisuri fiscale

In ultimii ani, subalternii lui Daniel Morar au instrumentat sute de dosare de coruptie spectaculoase, cu nume grele implicate in cercetari. Dar, dintre toate acestea, dupa cum sustin sursele noastre, cel mai devastator ar putea fi megadosarul „Voluntari”. Este vorba despre o ancheta secreta desfasurata strict sub coordonarea lui Daniel Morar si care a fost alcatuita pe baza probelor si a informatiilor derivate din alte zeci de dosare in care au fost vizati inalti demnitari ai statului, importanti oameni de afaceri si lideri politici de frunte.

La sigur!

Lucrul la incendiarul dosar a inceput acum doi ani, odata cu monitorizarea omului de afaceri Ioan Niculae, cand patronul de la ASTRA Ploiesti a intrat pe piata florilor, legumelor si fructelor. In tot acest timp, in care inclusiv cativa importanti comandanti din Politia Romana au fost zburati din functii pentru ca au indraznit sa-si intinda prea mult antenele prin depozitele din Voluntari, Morar a aflat ca „mafia legumelor” sponsorizeaza cu sume impresionante cam toate partidele politice importante si ca, pentru liderii retelei s-au facut interventii din partea sefilor servicii secrete sau a unor temute structuri de ancheta. Asa ca, paradoxal, prin intermediul acestui dosar, „Mafia legumelor” il protejeaza acum, fie si involuntar, pe Daniel Morar.

author avatar
Catalin Tache
2.328 afisari

1 COMENTARIU

  1. Astia fac dosare, fac dosare, fac dosare si fac dosare, da nu ne spun ca noi suntem prosti. Tipic Moromete. Cred ca din cand in cand se mai strang la o „fierarie”( de 5 stele) si citesc cu toti gazeta cu stirile importante de la Bucuresti, dupa o taie pe camp si praf e peste tot. Da imi plac astia de la DNA ca ii cauta la oua, oua………….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger