AcasăNewsŞeful DIICOT: Nu exclud ca Luiza să fie în viaţă! Ancheta e...

Şeful DIICOT: Nu exclud ca Luiza să fie în viaţă! Ancheta e aproape de final

Şeful DIICOT, Felix Bănilă, a declarat, marţi, că nu exclude nici varianta ca Luiza Melencu să fie în viaţă, deoarece ultimul raport al INML nu a putut oferi un rezultat cu privire la ADN-ul din oasele identificate în pădurea din Caracal.

„Nu excludem niciuna dintre variante. Ştiţi foarte bine că testele ADN în cazul victimei majore nu sunt concludente. De aceea, la momentul acesta nu putem exclude. (…) Sunt discuţii ipotetice la momentul acesta. Nu pot face o speculaţie la acest moment”, a declarat Felix Bănilă.

Specialiştii INML nu au putut identifica niciun profil ADN de pe oasele găsite în pădure, în cazul Caracal, deoarece erau într-o stare de calcinare excesivă, a informat DIICOT. Procurorii au retrimis INML dispoziţie de refacere a analizei.

El a mai spus că ancheta se apropie de final! În această ultimă etapă se verifică găurile din pământ și pereții locuinței casei lui Gheorghe Dincă.

„După ce vom finaliza această ultimă etapă, care este foarte importantă, vom stabili o întâlnire cu presa și vă vom lămuri. (…) De finalizat această cercetare în cadrul acestui mandat de percheziție domiciliară. Practic, se verifică găurile din pământ, dacă sunt sau nu sunt obiecte care ne interesează acolo. Se verifică pereții locuinței”, a transmis șeful DIICOT.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger