AcasăNewsSeful DIICOT, amenintat cu moartea de clanurile interlope!

Seful DIICOT, amenintat cu moartea de clanurile interlope!

Codrut Olaru, seful DIICOT, a fost luat in catare de greii lumii interlope

A fost prea lunga perioada in care membrii clanurilor interlope au fost lasati sa-si faca mendrele in voie, asa ca acestia se intorc acum impotriva institutiilor statului, care trebuiau sa ii vaneze atunci.

Codrut Olaru, seful DIICOT, a fost luat in catare de greii lumii interlope

Pentru ca, dincolo de rivalitatea politica in care au fost tarate, exista destule structuri de elita ale Parchetului si Ministerului de Interne care au continuat sa-si faca datoria.

Clanurile destructurate se pregatesc de vendetta

Iar atunci cand au fost lasate, rezultatele spectaculoase nu au intarziat sa apara, zeci de grupari de crima organizata fiind destructurate in ultimele luni. Acum, liderii acestora incearca sa se impuna prin teroare in fata anchetatorilor, apeland inclusiv la sprijinul unor racketi straini.

Loviti in plin!

De ceva vreme, au inceput sa se inmulteasca alarmant rapoartele oficiale ale unor politisti din toata tara, implicate activ in combaterea clanurilor, care se plang ca au fost victimele unor atacuri violente. Sunt cazuri in care grupuri intregi de ofiteri sub acoperire, aflati in misiune si care au fost loviti in plin noaptea, pe strada, de masini cu lumini stinse si numere false. Alti politisti au fost atacati in scarile blocurilor unde locuiesc. Iar cum DGIPI nu mai de o astfel de protectie interna nu se ocupa, situatia este extrem de tensionata. Pentru ca, repet, nu mai este vorba de deja banalele ultraje de pana acum. In toate cazurile de agresiune extrema, primele cercetari au indicat ca este vorba despre incercari de razbunare premeditate de membri ai clanurilor recent destructurate.

Comenzi pentru asasini straini

Din informatiile intrate in posesia noastra, au existat amenintari concrete si la adresa comandantilor unor structuri de elita. De la generali de Politie care au bagat multi interlopi dupa gratii, pana la insusi seful DIICOT, incomodul Codrut Olaru. De altfel, acesta din urma pare sa fie si principala tinta a veritabilei vendetta declansate de interlopi. Numai ca, asa cum era normal, la acest nivel serviciile de informatii au intrat in alerta si monitorizeaza atent situatia. Mai mult, surse din cadrul anchetatorilor sustin ca lucrurile sunt tinute sub control si ca au fost deja identificati unii dintre posibilii atentatori. Este vorba inclusiv despre racketi care au primit comanda de la “colaboratorii” lor din Romania.

author avatar
Catalin Tache
2.754 afisari

1 COMENTARIU

  1. Da saracu il sperie astia. Bau, bau, bau….. S-au gandit niste „enterlopi” ca sunt ei maafia si angajeaza criminali profesionisti. Asta i-a mirosit si acum ii toaca ……… Si o sa fie cam vai de ei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger