AcasăNewsSeful DIAS Constanta, Emanoil Moraru, pozat gol cu o arma in mana....

Seful DIAS Constanta, Emanoil Moraru, pozat gol cu o arma in mana. AFLA reactia sa!

(foto - mondonews.ro)

Comisarul sef Emanoil Moraru, seful „mascatilor” din Constanta, a fost fotografiat gol, purtand o peruca si acoperindu-se cu o arma. Se pare ca totul a pornit de la o gluma si ca sedinta foto a avut loc chiar in sala de antrenamente a luptatorilor, dupa ce au iesit de la dus.

(foto - mondonews.ro)

Comisarul a fost pozat gol purtand o peruca a unui manechin de antrenament si cu o mitraliera in mana. Pozele au aparut in presa tabloida in cursul diminetii de sambata. Reactiile nu au intarziat sa apara, intrucat este vorba de unul din cei mai respectati angajati ai Politiei Romane. Moraru este presedintele Corpului National al Politistilor (CNP) pentru Constanta, ajungand sa fie desemnat de catre seful Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) cel mai bun presedinte CNP din tara. Mai mult, politistul a primit titlu de “Cetatean de Onoare al municipiului Constanta” si fusese luat in vizor recent de un partid care voia sa-l propuna pentru un post de deputat.

Moraru, considerat o victima, iar aparitia pozelor, o razbunare

Totul pare sa fie o razbunare deoarece cu cateva luni in urma, seful DIAS Constanta a avut probleme cu un subofiter care ar fi vrut sa-l loveasca si care ulterior a fost si sanctionat disciplinar. In urma reclamatiilor subalternului sau, seful „mascatilor” constanteni a fost cercetat disciplinar.

Comisarul sef Valentin Burlacu, inspectorul sef al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Constanta, il considera pe Moraru o victima. Acesta a spus ca, de ceva vreme, se deruleaza o ancheta penala si a recunoscut ca stia de existenta acelor fotografii indecente. Potrivit evz.ro, Valentin Burlacu a sarit in ajutorul comisarului sef Emanoil Moraru: „Exista date penale legate de acele fotografii. Va asigur ca, aici, domnul Moraru este o victima! In acest caz e vorba de o ancheta penala instrumentata de parchet. Mai mult nu pot sa va spun ca sa nu influentam bunul mers al anchetei”.

Emanoil Moraru: „Noi, astia de la fortele speciale, suntem mai tampitei! ”

La randul sau, Seful DIAS Constanta se apara: „S-a petrecut in sala de antrenamente dupa ce am iesit de la dus. Noi mai facem glume intre noi. Nu stiam in prima faza ca se fotografiaza. Unul dintre baieti mima un shooting, ca pentru un pictorial. Le-am vazut si eu dupa aia! I-am zis sa le stearga! Nu le-a sters. Ce sa fac eu, sa stau sa fac ancheta!? Asta e. Noi, astia, de la fortele speciale, suntem mai tampitei! Oricum, e clar ca e vorba de o razbunare din partea cuiva! Se stie despre ce este vorba si nu ma afecteaza deloc. Eu imi vad de meseria mea! Repet, nu ma afecteaza absolut deloc!”, a declarat comisarul sef Emanoil Moraru, conform evz.ro.

Politia cerceteaza cazul

Despre aceste fotografii, Bogdan Paduraru, purtatorul de cuvant al IPJ Constanta, a declarat, la Romania TV, ca se fac verificari in acest caz si ca vor fi luate masurile necesare. „S-a dispus efectuarea unei anchete, iar in urma verificarilor se vor stabili masurile care pot fi de la o simpla mustrare pana la destituire. Comisarul Moraru este un politist foarte bun, are un palmares impresionant. Micile glume nu le comentez. Vom lua masurile in consecinta”, a afirmat Bogdan Paduraru.

Nu numai protagonistul acestei povesti va fi pedepsit, ci si cel care a facut publice fotografiile. „Urmeaza sa se stabileasca identitatea persoanei ce a pus la dispozitie fotografiile fara consimtamantul protagonistilor, urmand ca la finalizarea anchetei sa fie dispuse masuri legale in consecinta”, a  mai spus purtatorul de cuvant al IPJ Constanta.

author avatar
Andra Nesu
1.445 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger