AcasăNewsSeful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, precizari in cazul Pascu

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, precizari in cazul Pascu

Raed Arafat spune ca medicul de la Ambulanta, care a raspuns primului apel in cazul Gyuri Pascu, este singurul in masura sa lamureasca in legatura cu toate aspectele asupra carora planeaza neclaritati.

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, for ai carui reprezentanti fac – asemeni celor de la Ministerul Sanatatii, Directiei de Sanatate Publica a Capitalei, dar si ai Ambulantei Bucuresti-Ilfov- verificari in privinta felului in care i-a fost acordat ajutor actorului Ioan Gyuri Pascu, in noaptea in care Ambulanta a intervenit in doua randuri la adresa la care se afla, a facut, joi, precizari in acest caz.

„Medicul de pe prima ambulanta (…) n-a facut, de exemplu, o EKG. Poate ca alt medic facea (…) acest lucru este o decizie medicala”, a declarat Arafat, secretarul de stat din cadrul Ministerului de Interne subliniind ca e cu atat mai necesar ca facotrii de decizie sa se discute cu medicul care a fost la caz.

Deunazi, din directia DSU aflam faptul ca, urmare a primelor verificari, Ministerul Sanatatii a decis sesizarea Colegiului Medicilor, pentru a se stabili daca se poate vorbi despre un eventual malpraxis. „Informatiile de pana acum denota o posibila abordare terapeutica superficiala”, a precizat sursa citata.

foto: Facebook

287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger