AcasăNewsSeful CSA, Constantin Buzoianu, executat la Parlament pentru abuzuri si fals in...

Seful CSA, Constantin Buzoianu, executat la Parlament pentru abuzuri si fals in declaratiile de avere si interese

Constantin Buzoianu este acuzat ca a omis sa treaca in declaratiile de avere si de interese faptul ca fiul lui face afaceri in domeniul asigurarilor

Constantin Buzoianu, despre care „National” a dezvaluit ca incaseaza bani de la firmele de asigurari prin firma fiului sau, e la un pas de fi aruncat ca o masea stricata din functia de presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor.

Buzoianu s-a comportat in fata comisiei parlamentare precum un scolar nepregatit scos la tabla

Constantin Buzoianu a fost chemat in fata „Comisiei pentru  cercetarea  abuzurilor, coruptiei  si pentru petitii”, unde a fost chestionat daca stia ca fiul lui, Sorin Buzoianu, deruleaza afaceri in sistemul de asigurari si ca incaseaza bani de la Omniasig printr-o agentie de publicitate. Deputatul PDL Adrian Gurzau, cel care a condus „ostilitatile”, i-a explicat lui Buzoianu ca asupra lui planeaza suspiciuni de comitere a mai multor fapte grave, printre care abuz, favorizarea unor societati de asigurari, precum si fals in declaratiile de avere si interese.

„Feciorul meu este major”

Constantin Buzoianu este acuzat ca a omis sa treaca in declaratiile de avere si de interese faptul ca fiul lui face afaceri in domeniul asigurarilor

Intrebat de Gurzau daca stie ca fiul sau dirijeaza mai multe firme, unele dintre ele avand ca obiect de activitate asigurarile, si ca agentia Heep Media a semnat cateva sute de contracte cu Omniasig, Buzoianu a inghitit in sec si a ridicat din umeri. „Nu vad care este legatura. Feciorul meu este major…”, a baiguit Buzoianu.

24.09.2012 - „National” a dezvaluit in editia de luni cum incaseaza familia Buzoianu bani de la firmele de asigurari

Apoi, seful CSA a sugerat ca informatiile ar fi false, insa Gurzau i-a dat lovitura decisiva: „Toate datele acestea le am de la Registrul Comertului, sunt informatii oficiale”. Intrebat de ce nu a mentionat in declaratiile de avere si de interese faptul ca fiul lui desfasoara activitati economice in domeniul asigurarilor, Buzoianu s-a facut din nou ca nu intelege.

Atitudine ostila fata de City Insurance

In timpul aceluiasi interogatoriu a fost adusa in discutie si problema controalelor abuzive efectuate de CSA. Faptul ca CSA obisnuia sa „calce” periodic doar anumite societati de asigurari a fost confirmat si de reprezentantii City Insurance SA, care au declarat pentru „National” ca Buzoianu a avut o atitudine…ostila.  „In ultima perioada, CSA a efectuat mai multe controale de fond si tematice asupra activitatii firmei noastre. Faptul ca firma noastra figureaza pe lista clientilor Heep Media (agentia lui Buzoianu jr. se lauda pe site-ul oficial ca  printre clientii sai se afla si City Insurance – n.r.) nu ne este nici cunoscut, nici imputabil. Cu siguranta nu suntem clientii acestei agentii. Dl Buzoianu nu ne-a fost apropiat, ci mai degraba ostil, cel putin prin prisma controalelor repetate, care, in opinia noastra, nu au avut de fiecare data justificarea necesara”, au precizat surse din conducerea City Insurance.

[youtube]eguxFopD06w[/youtube]

author avatar
Narcis Voica
2.028 afisari

4 COMENTARII

  1. Felicitari d-lui Deputat!A fost absolut impecabil si extrem de bine documentat.Dl. Buzoianu a fost spulberat de acuzele argumentate.A fost sesizat ANI si DNA.Buzoianu este pe ultimul drum al carierei.

  2. Se pare ca la CSA porcariile domestice au devenit obiective strategice,Boala asta s-a cronicizat.Ea trebuie videcata prin internari de lunga durata in puscariile tarii………

  3. Bai, omul a fost prins cu mana pe portmoneu si are tupeul sa strige ca i se fura lui ceasul!Tupeu de militian coclit!La parnaie cu tine, tataie!

  4. mai fratilor… vinovat nu este doar buzoianu, este tot consiliul. hotarasc impreuna. A.N.I. sa verifice la toti declaratiile de avere. si sa-i oblige sa scoata chestia aia cu fisa fiscala la salariu. vrem si noi sa ne ia ametelea cand o sa vedem cat ia astia pe luna. cam cat altii in 3 ani va spun tot eu. si cu stimulente cam cat altii in 6 ani. o acuzau pe tonceasca ca ia 30000 de euro pe luna. atat iau si ei. normal antena 3 nu mai da stiri din astea ca d-na poapa daniela este in consiliu si sustine PC cu banuti de la asigurati, ca fiecare membru face la fel pentru partidul care la uns in functie. este o cloaca acolo in consiliu. pestele de la cap se impute spune o vorba romaneasca.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger