AcasăNewsȘeful COTAR acuză un abuz al Euroins: „Am anunțat Autoritatea de Supraveghere...

Șeful COTAR acuză un abuz al Euroins: „Am anunțat Autoritatea de Supraveghere Financiară”

Șeful COTAR acuză un abuz al Euroins: „Am anunțat Autoritatea de Supraveghere Financiară”

Șeful COTAR, Vasile Ștefănescu, le atrage atenția șoferilor care au dosare de daună deschise la Euroins să fie foarte atenți asupra unui aspect.

Compania de asigurare Euroins este acuzată de Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) că nu achită integral despăgubirile aferente reparațiilor auto, potrivit puterea.ro.

Ce se semnalează, mai exact? Faptul că un conducător auto care a avut un incident ce trebuie achitat de Euroins și merge pentru a încheia un dosar de daună descoperă că asiguratorul îl pune să semneze o anume cerere.

Ștefănescu: „O dată semnată, păgubitul nu mai are dreptul să se ducă în instanță să ceară diferența”

În cazul de față, Vasile Ștefănescu, președintele COTAR, acuză un abuz. „Ei, de acum un an și jumătate, despăgubesc în funcție de salariul minim pe economie și calculează ei cu cât trebuie să despăgubească pentru o reparație auto. Astăzi, asistăm la o nouă cerere de despăgubire inventată de acest asigurator, în care specifică o anumită sumă pentru reparații.

O dată semnată, păgubitul nu mai are dreptul să se ducă în instanță să ceară diferența. Noi, ne-am făcut datoria și am anunțat Autoritatea de Supraveghere Financiară; deja sunt câteva mii de dosare deschise de pe data de 1 aprilie și până acum. Probabil ca astăzi sau mâine ASF va stopa acest abuz al asiguratorului”, a declarat Vasile Ștefănescu la postul B1 TV.

Sfat important

Șeful COTAR le recomandă celor care au dosare de daună deschise la această companie de asigurare să fie foarte atenți.

„Îi sfătuiesc pe cei care au dosare de daună deschise la Euroins să nu semneze aceste cereri sau să le citească foarte bine pentru că mai mult ca sigur ASF va stopa acest abuz în următoarele zile”, a precizat Ștefănescu.

author avatar
Andrei Coman
557 afisari

8 COMENTARII

  1. Niste golani care au vazut ca autoritatile sunt slabe si fac ce vor. Hai sa vedem ce firma romanaeasca facea asa ceva in Bulgaria. A doua zi erau executati. Ne meritam soarta.

  2. Incredibil , dupa ce au scumpit preturile nejustificat , acum nici nu vor sa plateasca . Asa ne trebuie daca statul roman doarme pe el . Asa ne trebuie daca ASF nu face nimic . Au ajuns sa ne comande bulgarii . Neam de sclavi am fost , si asa vom muri . Rusine ASF , ca permiti asemnea mizerii

  3. Bai ASF , cum perimiti ma sa faca astia ce vor . De ani de zile asigarotorii fac legea in tara , de ce nu luati ma odata atitudine sa ne le mai permiteti abuzuri

  4. Hai ca vine si Euroins dupa City , acusica … aaa dar mai sta un pic , sa mai sifoneze niste bani din tara , sa mai ia si Rosu un pic de spaga , si apoi tot noi prostii sa platim , odata daunele apoi iar maririle de rca … atata inbecilitate si neputinta nu am vazut ca la noi

  5. Daca nici de data asta ASF nu le suspenda licienta atunci trebuie sa plece acasa tot consililul! Domnilor din Parlament inca dormiti?

  6. Măcar 24h fără drept de emitere polițe!! Ei tot o încerca… Cred ca se pregătesc de faliment.

  7. Cecilia Besciu este vinovata in privinta cererii de despagubire. Ca sef al biroului juridic este specialista in tot felul de mizerii si are un tupeu fantastic. S-o vedem ce va face la DNA cand o sa povesteasca ce-a facut in ultimii 8 ani la Euroins. Prejudiciul este uluitor de mare si probabil se va lasa cu o pedeapsa pe masura.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger