AcasăNewsSeful Comisiei SRI: Probabil o sa cerem demisia domnului Dumbrava

Seful Comisiei SRI: Probabil o sa cerem demisia domnului Dumbrava

Parlamentarii responsabili cu supravegherea SRI incearca sa-i aduca pe sereisti si pe toti cei care au avut/au vreo legatura cu ei la ascultare

Social-democratul aflat in fruntea Comisiei de Control asupra activitatii Serviciului Roman de Informatii a anuntat ca sunt sanse sa se propuna o masura vizandu-l pe generalul Dumitru Dumbrava.

„Probabil o sa cerem demisia domnului Dumbrava”, a declarat Manda, motivul invocat fiind acela ca nu se poate continua analiza cu dl Dumbrava in postura de secretar general al SRI.

Social-democratul a adaugat ca marti va avea loc o noua sedinta a Comisiei.

foto: Facebook

author avatar
Andrei Coman
127 afisari

2 COMENTARII

  1. O astfel de „comisie” mai are a solicita și schimbarea din funcție a lui Patrocle și sancționarea Lizucăi ?Considerați că ar fi putut solicita și prezența lui Mihail Sadoveanu la comisie, dar mai puțin insistent decât cei care au invitat-o pe doamna Koveși; sau a „moștenitorilor” ?

  2. Remarcați și că respectivii, Lizuca, Patrocle și Dumbrava erau des amintiți public și de către doamna Stela Popescu ? Considerați că ancheta comisiei fu în „elementul atribuțiilor”, ca și concluziile și propunerile ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger