AcasăNewsSeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculara Constanta, retinut de procurorii DNA

Seful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculara Constanta, retinut de procurorii DNA

sursa foto: ziuaconstanta.ro

Chirurgul Marius Militaru, seful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculara din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

sursa foto: ziuaconstanta.ro

Chirurgul este acuzat de luare de mita, dupa ce a solicitat si incasat suma de 3.000 de lei din partea rudelor unui barbat care suferise un stop cardiorespirator.

Conform ziuaconstanta.ro, chirurgul Marius Militaru solicitase suma respectiva pentru a-l opera pe cord pe barbatul respectiv. Medicul a fost prins in flagrant in momentul in care incasa banii.

Alaturi de Marius Militaru, in acest dosar sunt anchetati anestezistul Dobrin Arhire si Nicoleta Arhire, sotia acestuia.
Chirurgul Marius Militaru a lucrat ca medic primar – chirurg cardiovascular la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca. Din vara anului 2011 este seful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculara din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta. Este membru fondator al Societatii Romane de Chirurgie Cardiovasculara. In anul 1998, a primit premiul Fundatiei Spitalului de Urgenta Bucuresti, iar in anul 1999 premiul de excelenta pentru primul transplant cardiac din Romania.

author avatar
Cristi Ionita
372 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger