AcasăNewsSeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculara Constanta a fost arestat preventiv

Seful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculara Constanta a fost arestat preventiv

sursa foto: ziuaconstanta.ro

Chirurgul Marius Militaru, seful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculara din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, a fost arestat preventiv pentru luare de mita.

sursa foto: ziuaconstanta.ro

Chirurgul este acuzat ca a solicitat suma de 3.000 de lei unui barbat pentru a-l opera pe cord. Respectivul suferise un stop cardiorespirator si avea nevoie de o interventie chirurgicala.

Conform ziuaconstanta.ro, Marius Militaru a fost prins in flagrant in timp ce incasa banii si a fost retinut, luni, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Constanta.

Marti, Marius Militaru a fost prezentat in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, fiind acuzat de luare de mita, iar judecatorii au aprobat arestarea chirurgului.

In acelasi dosar au fost arestati preventiv si anestezistii Nicoleta si Dorin Arhire.

Chirurgul Marius Militaru a lucrat ca medic primar – chirurg cardiovascular la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca. Din vara anului 2011 este seful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculara din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta. Este membru fondator al Societatii Romane de Chirurgie Cardiovasculara. In anul 1998, a primit premiul Fundatiei Spitalului de Urgenta Bucuresti, iar in anul 1999 premiul de excelenta pentru primul transplant cardiac din Romania.

author avatar
Cristi Ionita
306 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger