AcasăNewsSeful CJ Timis, audiat la Parchet

Seful CJ Timis, audiat la Parchet

sursa foto: pressalert.ro

Titu Bojin, presedintele Consiliului Judetean Timis, este audiat la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

sursa foto: pressalert.ro

Bojin, care este presedintele PSD Timis, este audiat intr-un dosar in care exista suspiciuni de evaziune fiscala. Totul a pornit de la un dosar instrumentat initial de Parchetul de pe langa Tribunalul Timis.

Conform romaniatv.net, sunt verificate mai multe contracte incheiate de firma lui Titu Bojin, Temadi TMB, cu Directia Apelor Banat, institutie pe care Bojin a condus-o inainte de a ajunge la Consiliul Judetean Timis.

Procurorii sustin ca exista posibilitatea ca, in cadrul contractelor de prestari servicii incheiate intre cele doua firme, sa se fi facut deconturi fictive. De asemenea, Titu Bojin este banuit ca a ordonat reprezentantilor firmei amintite sa nu achite toate taxele catre stat.

Printre altele, Temadi TMB, gratie influentei avute de Titu Bojin, a reusit sa concesioneze doua balti de la Directia Apelor Banat. Concesionarea s-a facut in conditii avantajoase firmei Temadi TMB, care trebuia sa achite 16.000 lei anual catre stat, dar obtinea de sase ori mai multi bani de la diferite asociatii de pescari sportivi.

Sursa amintita precizeaza ca Titu Bojin s-a dezis de Temadi TMB, dar in organigrama firmei au ocupat diferite functii, de-a lungul timpului, atat sotia, cat si fiul lui Titu Bojin.

author avatar
Cristi Ionita
313 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger