AcasăNewsSeful CJ Neamt, cercetat sub control judiciar. Mesajul transmis de Arsene

Seful CJ Neamt, cercetat sub control judiciar. Mesajul transmis de Arsene

Prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, la o zi de cand fusese retinut de catre procurorii anticoruptie din Bacau, social-democratul aflat in fruntea Consiliului Judetean Neamt a aflat ca magistratii au decis cercetarea sa sub control judiciar.

Mai exact, judecatorii de la Tribunalul Bacau au considerat ca nu se impune luarea masurii preventive pe care au propus-o reprezentantii DNA in cazul lui Ionel Arsene, pe care il acuza de trafic de influenta, ci plasarea politicianului sub control judiciar. Masura nu este, insa, una definitiva.

Reactionand pe marginea celor ce i s-au intamplat recent, presedintele Consiliului Judetean Neamt si, totodata, lider al organizatiei locale a PSD-ului a ales sa transmita public un mesaj, pe o retea de socializare, din care sa reiasa ca se considera nevinovat si ca va lasa justitia sa scoata la lumina adevarul in cazul de fata. „Au fost multe speculatii, multe interpretari care s-au facut cu privire la dosarul de care sunt vizat. Nu voi sta acum sa le demontez, ci voi lasa justitia sa arate adevarul. Am incredere in conduita magistratilor, am incredere in capacitatea lor de a judeca cu celeritate acest caz. Nu voi face comentarii cu privire la dosar. Voi demonstra in instanta datele cu privire la nevinovatia mea. Va asigur ca sunt demn de toata afectiunea si increderea pe care mi-ati aratat-o in aceste zile!”, noteaza, printre altele, seful CJ Neamt, pe pagina personala de Facebook, intr-un mesaj adresat in primul rand familiei si celor dragi.

sursa foto: Facebook/Ionel Arsene

author avatar
Cristina Stefan
721 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger