AcasăNewsSeful CJ Ialomita, saltat de procurorii DNA

Seful CJ Ialomita, saltat de procurorii DNA

sursa foto: cronicaromana.net

Silvian Ciuperca, presedintele Consiliului Judetean Ialomita, a fost saltat, marti dimineata, de procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie – Biroul Teritorial Slobozia.

sursa foto: cronicaromana.net

Silvian Ciuperca este acuzat de complicitate la abuz in serviciu si folosirea influentei pentru a fi acordate contracte de consultanta. Ciuperca este personajul principal al unui dosar in care procurorii au efectuat mai multe perchezitii, inclusiv la Consiliul Judetean Ialomita si la Spitalul Judetean.

Conform romaniatv.net, alaturi de Ciuperca mai sunt vizati in dosar directori executivi din CJ Ialomita, directorii mai multor spitale, dar si reprezentantii unor societati comerciale care au obtinut contracte pe bani publici.

Silvian Ciuperca este acuzat, printre altele, ca ar fi favorizat o firma din Timisoara, careia i-ar fi fost concesionat, in mod fraudulos, un teren agricol de 495 de hectare, prejudiciind astfel bugetul institutiei cu aproape 200.000 de lei pentru fiecare din cei 35 de ani ai duratei contractulului.

In plus, Ciuperca este acuzat ca a intervenit in falimentul SC Ultex Tandarei, respectiv ca a obtinut un aviz pozitiv de la ANAF pentru a pune umarul la vanzarea companiei.

Silvian Ciuperca este presedintele PSD Ialomita si membru in Comitetul Executiv National al Partidului Social Democrat.

author avatar
Cristi Ionita
251 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger