AcasăNewsSeful CJ Botosani, sase luni de inchisoare cu suspendare

Seful CJ Botosani, sase luni de inchisoare cu suspendare

Florin Turcanu, presedintele Consiliului Judetean Botosani, a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare.

Turcanu a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru fals intelectual si uz de fals si risca sa-si piarda functia de presedinte al Consiliului Judetean Botosani.

Decizia Curtii de Apel Suceava este definitiva, magistratii mentinand, practic, decizia data initial de Judecatoria Botosani.
Florin Turcanu a fost acuzat ca, in urma actiunilor sale ilegale, Aurelia Arosoaie si Cristina Bahrin au fost excluse din Partidul National Liberal.

Totusi, seful Consiliului Judetean Botosani a precizat ca „pe 3 decembrie mi-au anulat capetele de acuzare la Suceava si mi-au spus ca nu exista uz de fals si fals intelectual, nu exista fapta unui functionar public, ca eu nu am fost functionar public, au hotarat ca partidul este de drept privat nu de drept public si tot rechizitoriul a cazut si a ramas o presupusa fapta de fals sub semnatura privata care, daca mergem pe Codul vechi, ar fi trebuit sa fi semnat eu in locul tau ca sa fie fals sub semnatura privata. Au respins toate solicitarile reclamagiilor, mi-au cerut miliarde, mi-au cerut sechestru, mi-au cerut multe, le-au respins tot, mi-au respins si mie proba cu martori si am cerut ca Inalta Curte sa pronunte daca partidul este de drept public sau drept privat, dar au considerat ca nu este necesar”.

author avatar
Cristi Ionita
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger