AcasăNewsŞeful arestului IPJ Argeş, reţinut pentru luare de mită

Şeful arestului IPJ Argeş, reţinut pentru luare de mită

Comisarul Ciprian Marangoci, şeful Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Argeş, a fost reţinut de procurorii DIICOT pentru 24 de ore, după ce a fost prins în timp ce primea 500 de euro mită şi un un cartuş de ţigări de la o persoană aflată în arest preventiv.

Procurorii DIICOT şi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul DGA şi BCCO au efectuat percheziţii în spaţii din incinta Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Argeş, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de favorizarea făptuitorului şi luare de mită.

Ce acuze i se aduc lui Ciprian Marangoci?

DIICOT pretinde că Marangoci a fost prins în flagrant în timp ce primea de la o persoană aflată în arest preventiv suma de 500 euro şi un cartuş de ţigări, pentru a beneficia de suplimentarea numărului de vizite şi a apelurilor telefonice şi pentru a primi în incinta unităţii de detenţie pachete cu o greutate mai mare decât limita legală.

Se pare că Marangoci ar fi pretins şi primit sume de bani şi bunuri de la persoane aflate în arest preventiv, în schimbul cărora le-a permis să primească vizite fără acordul prealabil al procurorului care efectuează urmărirea penală.

Acţiunile lui Marangoci ar fi avut drept scop favorizarea persoanelor aflate în detenţie cu consecinţa îngreunării cercetărilor în dosare instrumentate de către DIICOT.

author avatar
Andrei Ștefan
511 afisari

4 COMENTARII

  1. politia – una dintre cele mai putrede si bolnave institutii din Ro. Dacă se desființează scade drastic criminalitate!

      • Prince Eugen! Recunosc! Nu am fost atent la scris!
        Dar cred ca ai înțeles că DACĂ MILIȚIA ASTA ROMÂNĂ SE DESFIINȚEAZĂ SCADE DRASTIC CRIMINALITATEA!!!!

  2. S-a desființat politia în Haiti, desteptule!! Ia vezi ce statistici sunt acolo!!. In loc sa te caaci liniștit, stai sa comentezi la articole, sa pari inteligent, frustratule!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger