Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Şeful ALDE Timiş îl critică pe Vosganian: Nu mai vrem poeziile lui. Dacă a obosit, să facă un pas în spate

Şeful ALDE Timiş îl critică pe Vosganian: Nu mai vrem poeziile lui. Dacă a obosit, să facă un pas în spate

Autor:

Chiar în ziua în care mai-marii formaţiunii s-au reunit pentru a discuta strategia de urmat după recentele schimbări care au vizat ALDE, liderul filialei Timiş a partidului condus de Tăriceanu l-a ”demolat” public  pe vicepreşedintele Vosganian.

 

cucsa Şeful ALDE Timiş îl critică pe Vosganian: Nu mai vrem poeziile lui. Dacă a obosit, să facă un pas în spateRecentele ieşiri publice ale lui Varujan Vosganian nu au fost deloc pe placul lui Marian Cucşa. Reiese cât se poate de clar dintr-un mesaj transmis vineri, prin care şeful ALDE Timiş îl critică fără menajamente pe parlamentarul aflat la vârful formaţiunii. ”Ascult cu mâhnire declaraţiile lui Varujan Vosganian care îndeamna membrii ALDE să plece din partid pentru a se face “igienizarea forţată”… mi se pare o lipsa totală de respect faţă de fiecare coleg de partid… culmea, cei la care face referire, sunt membrii fondatori ai ALDE, oamenii care au pus pietrele de temelie ale partidului în timp ce domnia sa îi facea campanie lui Iohannis în 2014 şi spunea că nu se alatură demersului liberal pentru că nu are nici o şansă de reuşită saă intre în parlament…”, notează Cucşa pe Facebook.

Liderul ALDE Timiş nu se opreşte însă aici cu analiza. Şi îi cere lui Vosganian să se retragă dacă simte că ar fi obosit. ”După ce partidul a început să crească, să meargă într-o direcţie bună, el nu mai avea şansa să fie pus pe liste la parlamentare din partea PNL şi a sărit în ALDE, de unde şi-a primit funcţia de deputat… Acum, vrea să ducă partidul spre o alianţă cu Ponta, că a obosit să muncească politic…Dacă a obosit, să facă un pas în spate şi să nu mai negocieze el munca celor care au dezvoltat partidul, atât eu cât şi colegi care sunt puşi la zid acum, muncim din 2014 la această construcţie şi nu am obosit, putem să ieşim din impas, dar fără cei care se aruncă în vehiculul ALDE fără a pune umărul la scoaterea lui din mlaştina în care a fost dus…”, mai scrie Cucşa.

Totodată, acesta îi cere lui Vosganian să nu mai vorbească în numele partidului, ci doar în nume personal. ”Nu mai vrem poveţele şi poeziile lui Varujan şi solicit să vorbească în nume propriu, nu în numele ALDE… cu o asemenea atitudine şi aroganşă, nu mă reprezintă nici pe mine, cred că nici pe foarte multi primari, viceprimari, deputaţi, senatori, aleşi locali sau membrii simpli…”, cere Marian Cucşa.

loading...

2 comentarii to Şeful ALDE Timiş îl critică pe Vosganian: Nu mai vrem poeziile lui. Dacă a obosit, să facă un pas în spate

  1. Cek ce gandeste singur

    D-l lider al fi;ialei Timis are perfecta dreptate. Trei oameni care s-au cocotat la conducerea partidului risca prin aroganta, mandrie prosteasca, lipsa totala de intelegere a realitatilor partidului in teritoriu, dat si presati de santajul exercitat de cei care cunosc fapte mai putin onorante ale trecutului lor – sa distruga acesy partid _ Tariceanu, Chitoiu, Vosganian.

  2. Gututenstain

    Întotdeauna oamenii cu minte putina se cred buricul pământului.Asta este motivul pentru care in politica este mai putina poezie și mai mult rahat cu fistic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-09-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!