AcasăNewsSeful AIG: Varstele de pensionare ar trebui sa ajunga la 70-80 de...

Seful AIG: Varstele de pensionare ar trebui sa ajunga la 70-80 de ani

Varstele de pensionare ar trebui sa ajunga la 70-80 de ani, considera Robert Benmosche, seful American International Group (AIG).

Seful grupului de asigurari AIG e de parere ca, pe fondul crizei din Europa, dar si in conditiile in care durata medie de viata e in crestere, oamenii trebuie sa inteleaga ca e nevoie sa munceasca mai mult, respectiv pana la 80 de ani. „Varstele de pensionare vor trebui sa urce spre 70, 80 de ani. (…) Lumea va munci mai mult, ridicand povara de pe tineret”, a declarat Benmosche, potrivit Bloomberg.

Totodata, seful AIG sustine ca iesirea Greciei din zona euro ar fi un dezastru pentru statul elen si ca liderii europeni trebuie sa impiedice ca acest lucru sa se intample. Totodata, Benmosche (68 de ani) considera ca e necesar ca oficialii eleni sa ii convinga pe angajati sa munceasca mai mult. In Grecia, varsta de pensionare este in jurul varstei de 59,6 ani, printre cele mai scazute din Europa, in conditiile in care speranta de viata este de 81,3 ani, conform sursei citate.

142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger