AcasăNewsSeful „Doi s’un sfert”, numit la pomana porcului!

Seful „Doi s’un sfert”, numit la pomana porcului!

Traian Igas nu iese niciodata din cuvantul tatalui sau

Mandatul lui Traian Igas la conducerea Ministerului de Interne ramane la fel de zbuciumat si acum, spre sfarsitul sau. Si impanat cu puzderie de dezvaluiri tragi-comice despre activitatea intaiului „branconier” al tarii.

Traian Igas nu iese niciodata din cuvantul tatalui sau

Ultima „bomba” explodata peste imaginea si asa sifonata a lui Traian Igas este informatia ca acesta l-ar fi numit pe seful serviciului secret al Internelor la insistentele tatalui sau. Totul s-a intamplat, dupa cum sustine senatorul Valer Marian, din surse  DGIPI, la pomana porcului facuta in ograda familiei Igas din comuna aradeana Pecica.

Anul trecut pe 17 decembrie, tatal actualului sef al DGIPI, comisarul sef Cristian Latcau a apelat la ajutorul fostului sau coleg de la Postul de Militie din comuna Jina, Sibiu. Nimeni altul decat parintele noului ministu de Interne, care l-ar fi sunat pe „Traianel” sa vina si el la pomana porcului. Si a doua zi, la o tuica fiarta si un rontait de sorici,  s-a batut palma pentru numirea noului sef al ofiterilor de informatii!

Matei Gabriel

author avatar
eNational
888 afisari

3 COMENTARII

  1. Mi se pare mie sau te cunosti cu asta care le stie pe toate? TOATA ziua comentezi sau ai bonus de la ziar? Cred ca ti-a facut cadou un abonament de METROUUUUU PE O LUNAAAAA sau MARTEEEE

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger