AcasăNewsSefii Politiei isi paseaza curvele de la unii la altii!

Sefii Politiei isi paseaza curvele de la unii la altii!

Fetele au obosit de cat le schimba politistii locatiile de produs

Politia Capitalei face eforturi de-a dreptul disperate de a mai stavili, barem pe timpul Sarbatorilor de iarna, avantul prostituatelor care au impanzit toate marile artere bucurestene.

Fetele au obosit de cat le schimba politistii locatiile de produs

Iar ingrata misiune a cazut, bineinteles, tot pe caschetele bietilor agenti de Ordine Publica de pe la Sectii, carora comandantii directi le-au cerut sa curete zonele de patrulare. Dar singura solutie practica gasita de oamenii legii este sa se sicaneze reciproc si sa le convinga pe „traseiste” sa se mute in aria de jurisdictie a unei alte Sectii.

„Ba p’a paispea!”

Asa se face ca, imediat cum se intra pe tura de noapte, incepand cu orele 22.00, echipajele de la fiecare sectie pleaca in tromba spre vadurile recunoscute ale prostituatelor, pe care le imbarca si le aduc la sediu. Unde le fac la repezeala niscai procese verbale, dupa care incepe negocierea. Ca sa nu-si ia „capace” de la sefii de la Capitala, cei de pe la Sectii incearca sa le convinga pe „fetite” sa-si schimbe de urgenta locatiile unde presteaza. Unii, cu frumosul, facand apel la mila „traseistelor” : „ Hai, ma fetelor, n-am fost noi mereu baieti cu voi? Intelegeti si voi ca avem belele cu sefii… Uite, va dam drumul imediat, dar sa nu mai iesiti la produs la noi in zona, pe a unspea, duceti-va si voi p’a paispea, ca am auzit ca si acolo se fac bani frumosi”.  Ce-i drept, sunt si „gabori” care fac pe durii :” Fa, daca va mai prind la mine pe a saispea, va bag pe arest ca ati furat telefoanele la clienti si v-ati drogat, asa ca ia mai duceti-va dracului si pe a cinspea, ca si ei v-au trimis alaltaieri la mine!”

author avatar
Toni Matei
1.951 afisari

1 COMENTARIU

  1. Si uite asa sunt invatati domnii gabori sa joace tenis si sunt introdusi inconstient in tehnicile negocierii. Sefi nu isi dau seama ca aceste „dame consumate pardon de consumatie” le ajuta subalternii, dezvoltandule anumite capacitati intelectuale, fara a atenta la inteligenta lor schlipitoare si inascuta. Eu zic sa le acordam mai multa atentie acestor patrulori si sa ii ridica in grade incepand de la -20 grade.:)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger