AcasăNewsSefii Politiei Bistrita-Nasaud raman dupa gratii

Sefii Politiei Bistrita-Nasaud raman dupa gratii

Ioan Ovidiu Muresan (sursa foto: bistritanews.ro)

Magistratii de la Curtea de Apel Cluj au decis sa mentina decizia arestului preventiv in cazul sefilor Politiei Bistrita-Nasaud.

Ioan Ovidiu Muresan (sursa foto: bistritanews.ro)

Seful Politiei Judetene Bistrita-Nasaud, Ioan Ovidiu Muresan, seful Politiei Rutiere, Roberto Hasnas, si seful Politiei Nasaud, Leon Anton Closca, sunt acuzati de abuz in serviciu si au fost arestati preventiv in urma cu opt zile.

Cei trei au contestat decizia, dar magistratii de la Curtea de Apel Cluj considera ca nu exista motive pentru care cei trei sefi ai Politiei Bistrita-Nasaud sa fie lasati in libertate.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie sustin ca Muresan, Hasnas si Closca au instituit un climat de teroare in randul politistilor care nu doreau sa colaboreze cu acestia.

Printre altele, sefii Politiei Bistrita-Nasaud sunt acuzati ca obisnuiau sa hartuiasca politistele femei si mutau diferite accidente rutiere de pe drumuri judetene sau drumuri comunale pe drumuri forestiere, in functie de interese si in asa fel incat „sefii” de la Bucuresti sa nu afle nimic.

author avatar
Cristi Ionita
456 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger