AcasăNewsSefii din Politie, corupti sexual

Sefii din Politie, corupti sexual

Oamenii legii au capotat in fata momelilor interlopilor

In ultima vreme s-au inmultit simtitor informatiile privind coruperea sexuala a unor politisti, inclusiv ofiteri superiori cu functii de conducere.

Oamenii legii au capotat in fata momelilor interlopilor

Cu toate acestea, este greu de crezut ca va fi declansata prea curand o ancheta la cel mai inalt nivel pentru a se stabili daca ponturile despre orgiile sexuale la care au participat si chestori de Politie sunt adevarate sau doar simple incercari de razbunare ale subordonatilor.

Insa, pe langa potopul de anonime, exista si informari concrete ale unor ofiteri de informatii profesionisti privind dedulcirea unor veterani cu nume ai Ministerului de Interne la desfatarile interzise asigurate de prostituate platite de clanuri interlope. Asa ca DGA ar trebui poate sa-si ia pe cap si aceasta dificila misiune.

author avatar
Toni Matei
1.884 afisari

4 COMENTARII

  1. Bun si care este ..noutatea?e vreun timpit in tara asta care crede ca e ceva nou?..Buda de la pdl are ceva de spus in acest sens?pe tura in care lucra el cand era ofiter de p.c.t.f.,…isi mai aduce aminte,cum si ce..era?..eheeii..a cam trecut vremea cand facea sedinta cu ..interlopul de buldog,-stiti care vamesul cu penthause care i-a vandut lui..tata-su o garsoniera la pret de..bakingam..de si-a luat ..penthause,care gol valoreaza..cca.800.000 de euroi….ehei ce vremuri ,curve,dolarei,marcute,nu aparusera euroii..anii 90 anii..golanelii in care s-a ..format in vama ..,nucleul pdl-ist…ce zici bai buda ,sau ai uitat..da,uite ca te-a recuperat betivanul si acum iti mai dai si cu parerea…asa ca ce mare lucru ca doi-trei interlopi cu grade au..calarit niste tarfe,..e vechi pacatul sinu sunt ..primii..vinovati..tu golane care ne distrugi viata tu i-ai ..specializat asa,tu le-ai dat speranta ca banditismul poate inflori in voie..dupa ofertele sustinatorilor tai..interlopii…asa ca niste tarfulite acolo,e asa ceva absolut normal…

  2. Pentru nefericitii care vor citi ineptiile din comentariul lui precup : bakingam = palatul Buckingham. Bai precupule, de ce nu te duci tu in agricultura ? E mare nevoie acolo de munca necalificata.

  3. Eu nu cred. Am mai spus-o si repet, politisti, procurorii etc…, nu sunt oameni si pot cadea in patima.:)

  4. pentru atentul observator cu spirit cretin de sereist:bai golane,trimite-o pe mata in agricultura iar tu du-te sa belesti belengherul prezidential cretinule…spovedania ta de interlop patriot imi ridica nivelul ..basculei..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger