AcasăNewsSefi ai DNA filati prin restaurante!

Sefi ai DNA filati prin restaurante!

Uite ca am trait sa o vedem si pe asta! Cativa conducatori ai unor structuri judetene ale Directiei Nationale Anticoruptie au ajuns sa se planga de faptul ca sunt strict monitorizati. Ce-i drept, deocamdata nu au facut-o public, ci doar si-au informat superiorii de la Bucuresti.

Laura Oprean nu mai este la fel de temuta ca predecesorul sau, Daniel Morar

Care, in mod normal, trebuiau sa ceara imediat sprijinul celor de la SRI. Iar faptul ca nu au facut-o inca demonstreaza ca nu sunt chiar atat de siguri ca oamenii lui George Maior nu sunt implicati in aceasta poveste. Chiar daca principalele suspiciuni planeaza asupra unor importanti oameni de afaceri, vizati la randul lor de anchetele procurorilor anticoruptie.

Primul semnal, de la Arad

In ultimele zile s-au inmultit simtitor cazurile in care unii procurori anticoruptie din teritoriu si-au informat superiorii de la structura centrala din Bucuresti ca au indicii ca sunt monitorizati. Mai mult, dupa cum sustin sursele noastre, la Arad chiar ar fi fost descoperita tehnica moderna de interceptare in restaurantul preferat al celor de la DNA, unde acestia discuta la masa problemele de serviciu. In acelasi timp, exista si voci din interiorul sistemului care sustin ca totul nu ar fi decat o “facatura” ieftina, o strategie prin care procurorii anticoruptie incearca sa se autovictimizeze si sa le arate astfel o data in plus sustinatorilor din cancelariile europene la ce presiuni sunt supusi. Mai ales ca, dupa cum sustine “concurenta”, multi dintre ei si-ar fi depus deja CV –urile pentru al urma pe Daniel Morar in structurile anticoruptie care se vor infiinta la Bruxelles.

author avatar
Toni Matei
987 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger