AcasăNewsSefa Tribunalului Olt, arestata preventiv

Sefa Tribunalului Olt, arestata preventiv

sursa foto: luju.ro

Magistratii de la Curtea de Apel Craiova au decis, marti, arestarea preventiva, pentru 30 de zile, a judecatoarei Carmen Marinescu, sefa Tribunalului Olt.

sursa foto: luju.ro

Carmen Marinescu este acuzata de comiterea mai multor infractiuni printre care luare de mita, trafic de influenta si fals in declaratii in forma continuata.

Sefa Tribunalului Olt este acuzata ca a solicitat 200.000 de euro membrilor familiei interlopului Bercea Mondial, pentru eliberarea acestuia din arest. De altfel, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au ajuns la judecatoarea Carmen Marinescu dupa un denunt pus la cale de rudele lui Bercea Mondial. Exista si informatii conform carora oamenii interlopului ar detine imagini compromitatoare din momentul in care judecatoarea solicita suma respectiva.

Gds.ro anunta ca, in acelasi dosar, sunt cercetati si avocatul Dumitru Cismaru si Severus Marinescu, sotul judecatoarei Carmen Marinescu.

Eugenia Carmen Marinescu a devenit presedinte al Tribunalului Olt anul trecut. A castigat postul de vicepresedinte in iunie anul trecut, iar apoi a castigat functia de sef al Tribunalului Olt in decembrie anul trecut, in urma concursului organizat de Institutul National al Magistraturii.

author avatar
Cristi Ionita
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger