AcasăNewsSefa Oficiului pentru Jocuri de Noroc, in atentia DNA

Sefa Oficiului pentru Jocuri de Noroc, in atentia DNA

Dana Soponos, sefa Oficiului pentru Jocuri de Noroc Satu Mare, este anchetata de procurorii DNA, fiind banuita de comiterea mai multor infractiuni.

Dana Soponos a intrat in atentia DNA, dupa ce procurorii au efectuat, marti, mai multe perchezitii, inclusiv la sediul Administratiei Publice a Finantelor Satu Mare.

Conform voceatransilvaniei.ro, Dana Soponos este acuzata ca a favorizat mai multe firme din Ungaria, care au pus monopol pe piata jocurilor de noroc din Satu Mare, dar si ca a favorizat, prin trafic de influenta, mai multi functionari la concursurile organizate pentru ocuparea anumitor posturi.

Mircea Ardelean, seful Administratiei Publice a Finantelor Satu Mare, s-a dezis de actiunile intreprinse de Dana Soponos precizand ca „angajatii respectivi doar au biroul in cadrul APF Satu Mare, ei insa nu se afla in subordinea mea, sunt coordonati de la Bucuresti”.

Sursa amintita precizeaza ca Dana Soponos este sotia lui Cristian Soponos, fost lider liberal satmarean si actual membru al Partidului Liberal Reformator.

 

sursa foto: voceatransilvaniei.ro

author avatar
Cristi Ionita
997 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger