AcasăNewsSefa MAI, mesaj catre Iohannis: Ati terminat cu Jandarmeria Romana si acum...

Sefa MAI, mesaj catre Iohannis: Ati terminat cu Jandarmeria Romana si acum va ocupati de Politie?

"Acesta este acordul semnat de chestorul Catalin Ionita", spunea, joi seara, Carmen Dan, inainte de a arata documentul catre camerele televiziunilor

La cateva ore dupa ce ministrul Apararii alegea sa faca precizari pe subiectul prelungirii mandatului sefului Statului Major al Apararii, sustinand ca a incercat – inainte de aceasta decizie luata in CSAT – sa aiba un dialog direct cu presedintele Iohannis, dar ca i s-ar fi raspuns ca „presedintele e ocupat”, un alt reprezentant al Cabinetului Dancila a iesit la rampa cu un mesaj.

„Ce fel de presedinte de tara este acela care isi permite sa se joace cu siguranta nationala? Cum sa ajungi sa politizezi activitatea Politiei?” – se intreaba ministrul de Interne in aceeasi postare

De aceasta data este vorba despre ministrul de Interne, care a reactionat dupa ce in cursul zilei precedente primul om in stat a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la Legea care sporeste autoritatea politistului. Amintind, intr-un mesaj stufos postat tot pe Facebook, despre faptul ca „legea privind autoritatea politistului a fost in dezbatere publica mai mult de 1 an si jumatate, fiind probabil cel mai larg dezbatut act normativ din ultimii ani”, dar si ca la votul final asupra actului normativ in cauza au fost 190 de voturi „pentru” din cei 192 de parlamentari aflati in sala, „iar parlamentarii din PNL sau USR, adica parlamentarii dumneavoastra, nu au contestat constitutionalitatea acestei legi”, Carmen Dan a ales sa ii adreseze presedintelui Iohannis cateva intrebari. „Ati terminat cu Jandarmeria Romana si acum va ocupati de Politie? Ce inseamna, domnule presedinte, Jandarmeria pentru dumneavoastra? Oare jandarmii romani sunt doar cei pe care ii acuzati fara probe sau cei care va pazesc pe frig si viscol resedintele si pe care ii remarcati doar pentru ca poarta uniforme diferite de ale SPP-ului?! Sau politistii romani inseamna doar deschizatorii de drumuri intr-o deplasare “urgenta” catre partiile de schi?!”, ar vrea sa stie sefa MAI.

Mesajul integral poate fi citit aici:

 

607 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ca și cum tanti Dan se ocupa de politie… Vezi tanti ca aia care ai eliberați bat copile la lift sau omoară prin injunghiere oameni ca azi. Politia de care va ocupați evident ajunge când se termina filmu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger