AcasăNewsȘefa grupării mafiote care a terorizat Spania e româncă. I se spune...

Șefa grupării mafiote care a terorizat Spania e româncă. I se spune „Regina Madridului”: „Eu sunt legea”

romancaȘefa grupării mafiote care a terorizat Spania e româncă. I se spune „Regina Madridului”: „Eu sunt legea”

O româncă din Galați a ajuns lider al unei grupări de interlopi care acționa în Spania. Alina Stoica este supranumită ”Regina Madridului”.

Femeia și-ar fi ridicat un adevărat imperiu din activități de proxenetism, începând cu anul 2015. ”Regina Madridului” s-a impus prin forță și cruzime, obișnuind să-și agreseze și tortureze victimele.

Alina Stoica a fost condamnată la 8 ani de închisoare

”Eu sunt Alina, nu puteți lucra aici fără să plătiți. Eu sunt legea, iar dacă nu plătiți, voi trimite să fiți torturate până veți muri”, le-ar fi spus femeia unor românce care veniseră în Spania să se prostitueze.

Una dintre acesta le-ar fi povestit anchetatorilor că a fost bătută, sechestrată și amenințată cu un cuțit de ”Regina Madridului” și oamenii ei, scrie Adevărul.

Zeci de femei, majoritatea românce, ar fi fost obligate să se prostitueze că rețeaua coordonată de Alina Stoica. Aceasta încasa un procent important din veniturile acestora.

În urmă cu câteva luni, ”Regina Madridului” a fost condamnată la opt ani de închisoare pentru proxenetism, șantaj și amenințări. Sentința a fost dată de un tribunal din capitala Spaniei.

E văduva unui temut interlop

Femeia fusese arestată în 2021, după ce două femei au denunțat-o că le cerea 100 de euro săptămânal, pentru a le permite să-și desfășoare activitatea în zonele controlate de ea.

Alina Stoica este văduva temutului interlop Dorel Hanea, găsit mort în 2015, într-o cameră de hotel din Mexic. După decesul acestuia, Alina și-a tatuat chipul bărbatului pe omoplat.

Ulterior, i-a preluat și toate ”afacerile”. Gruparea pe care ”Regina Madridului” o avea în subordine ajunsese, la un moment dat, la 400 de oameni.

author avatar
Andreea Vlad
1.112 afisari

8 COMENTARII

  1. Cine i-a zis, bā, āsteia reginā si încā a Madridului? Niste labe triste? Niste neterminati? Si tuta de ziaricā preia.

  2. Gruparea pe care ”Regina Madridului” o avea în subordine ajunsese, la un moment dat, la 400 de oameni.
    -cu clienti cu tot.
    (asa se protejeaza afacerea!)

  3. N-o fi neam cu MIMI de la stâna lui fecali?…parca tot Stoica le cheamă…Si culmea tot din galați…

  4. Inițial era „rejina” poulii și după aia a avansat ! Cam mica perioada de pârnaie pentru ce grozavi presupun ăștia că făcea

  5. Tampita asta de tzig-anka din Galati daca nu e atenta, mai ales ca e concurenta serioasa in underground-ul din Madrid, o sa isi ia in freza ceva plu-mb imbunatatit !! Vezi sa nu vina si ceva cio-ri braziliene de pe Aeroportul International din Tzan-darei, ca aia sunt cam periculosi 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger