AcasăNewsSefa DNA explica: Au fost telefoane insistente, dar nereusite. Nu stiu ce...

Sefa DNA explica: Au fost telefoane insistente, dar nereusite. Nu stiu ce au gasit

Sefa DNA, a vizitat Hunedoara

La cateva zile dupa ce s-a aflat ca ar fi fost tinta unei tentative de spionaj si ca s-ar fi incercat sa se ia legatura cu mai multe rude ale actualei sefe a DNA-ului, Laura Kovesi a facut cateva precizari, explicand ca nu a fost spart contul sau de mail, dar ca ar fi fost facute apeluri telefonice.

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie a explicat, intr-o editie a emisiunii „Dupa 20 de ani” ce va fi difuzata in ultima zi a acestei saptamani, la ProTV, faptul ca s-ar fi incercat contactarea unor reprezentanti ai familiei sale. „Au fost telefoane insistente, repetate, dar nereusite. Pentru ca nimeni nu a intrat in dialog cu aceste persoane”, a sustinut Laura Kovesi, sefa DNA explicand ca nu poate spune daca respectivii apelanti vorbeau romaneste sau nu.

Procurorul-sef crede ca ar putea fi persoane carora nu le-ar pica tocami bine fapul ca „DNA isi face treaba”. „Nu stiu ce-au gasit, nici nu ma intereseaza ce au gasit, probabil sunt persoane deranjate de anchetele noastre”, s-a rezumat sa puncteze Kovesi.

Va reamintim ca in acest caz DIICOT deruleaza o ancheta, iar doi barbati de origine israeliana au fost arestati, la noi in tara, aspect confirmat zilele trecute chiar de catre procurorii Antimafia.

167 afisari
Zenville

Ultimele știri

Cine este Nemo, cântăreţul non-binar care a câştigat finala Eurovision 2024 (VIDEO)

Elveţia a câştigat finala Eurovision 2024, prin reprezentantul ei Nemo. Cântăreţul a venit cu piesa „The Code”, un cântec foarte personal despre a fi...

Horoscop – duminică, 12 mai 2024. Vreţi să împăcaţi pe toată lumea, dar cu cineva tot veţi intra în conflict!

Conform astrogramelor realizate de astrologi pentru horoscopul de duminică, 12 mai 2024, nativii trebuie să ofere o mai mare grijă pe "casa comunicării".Tot mai...
proger